Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #18288 fehér cigányt már láttam de fehér romát még nem. Az egy dolog, hogy a cigánykodás, a cigány élet leginkább a roma származásúakra vonatkozik de tisztelet a kivételnek. Ők, vagyis a nem cigány életet élő romák vannak a legszarabb helyzetben mert ők is megkapják az előítéleteket. Nálunk itt a 8. kerületben rengeteg roma van. Legtöbbjük cigány életet él de akad aki nem restelli a munkát. Ők a roma származású normális, törvénytisztelő állampolgárok. De vannak olyan romák akik cigánykodnak. Cigány életet élnek. Az én adómból veszik ki az "őket megillető" részt a segélyekkel. Élősködnek. Ez a cigány élet. És azért mert valaki roma azért még nem ítélem el. Sajnos több esetet is tudnék felsorolni olyan emberekről akik vér szerint nem romák, mégis cigány életet élnek. Azok is cigányok. Szóval én nem vagyok rasszista. A romák és nem romák közül a cigányokat utálom. Gyanítom, hogy Broafka is és Strahd is egyet ért velem miszerint ők sem szeretnek a saját adójukból kitartani élősködőket, naplopókat. Akik az ember gyerekét lehúzák telefonnal, pénzzel. Feltörik a kocsidat meg miegymás. Nemgyerebe. És ez nem rasszizmus.