Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • R4VII
    Az egyik faluban a pap egy délután sültcsirkét sütött.Meglátja a cigány, és kondolja hogy majd ő megeszi.Már majdnem ott van a csirkénél mikor meglátja a pap.A cigány mentegetőzik de nem sok sikerrel.Erre a pap:
    -Na cigány, van egy ötletem.Amelyikünk szebbet álmodik az eheti meg a csirkét.
    A cigány természetesen bele megy az ajánlatba.Másnap reggel találkoznak megint.Kérdi a pap a cigánytól:
    -Na cigány mond meg hogy mit álmodtál!
    -Mondja maga előszőr!-mondja a ciány
    -Na jó, mondom én. Azt álmodtam hogy reggel felkeltem, kinézek az ablakomon, és azt látom hogy egy nagy égigérő paszuj nőtt a kertembe. Elkezdtem felmászni rajta, csak másztam-másztam. Aztán felértem a menyországba, és találkoztam szent péterrel.
    Időközbe a pap meglátja hogy már nincs az ablakba a csirke amit tegnap sütött.
    -Te cigány!!! Hol van a csirke?
    -Igyájjj, hát én má azt hittem le se jön oszt megettem!