Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Az egyik faluban a pap egy délután sültcsirkét sütött.Meglátja a cigány, és kondolja hogy majd ő megeszi.Már majdnem ott van a csirkénél mikor meglátja a pap.A cigány mentegetőzik de nem sok sikerrel.Erre a pap:
-Na cigány, van egy ötletem.Amelyikünk szebbet álmodik az eheti meg a csirkét.
A cigány természetesen bele megy az ajánlatba.Másnap reggel találkoznak megint.Kérdi a pap a cigánytól:
-Na cigány mond meg hogy mit álmodtál!
-Mondja maga előszőr!-mondja a ciány
-Na jó, mondom én. Azt álmodtam hogy reggel felkeltem, kinézek az ablakomon, és azt látom hogy egy nagy égigérő paszuj nőtt a kertembe. Elkezdtem felmászni rajta, csak másztam-másztam. Aztán felértem a menyországba, és találkoztam szent péterrel.
Időközbe a pap meglátja hogy már nincs az ablakba a csirke amit tegnap sütött.
-Te cigány!!! Hol van a csirke?
-Igyájjj, hát én má azt hittem le se jön oszt megettem!