Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Rendőr viccek
A jóságos tündér találkozik a rendőrrel:
-Helló rendőr! Én vagyok a jóságos tündér! Kívánhatsz egyet!
-Jó napot kívánok!
A jóságos tündér találkozik a rendőrrel:
-Rendőr! Neked ma van a 40. születésnapod, ezért teljesítem egy kívánságodat. Mit kérsz?
-Kérem a személyi igazolványát...
Két rendőr találkozik az utcán.
-Mondd, miért dörzsölöd a kezedet?
-Mert fázik.
-Hát akkor miért nem teszed zsebre?
-Nem fér bele, ott a kesztyűm.
A rendőrfeleség egy férfival van az ágyban. Egyszer kulcscsörgést hallanak.
-Te jó ég! Itthon van a férjem. Bújj el, majd én kicsalom a konyhába, addig ki tudsz lógni.
-Jó, de hová bújjak?
-Menj a tv mögé.
A rendőr beront a szobába, bekapcsolja a tévét, leül és elkezdi nézni.
-Gyere a konyhába, kész a vacsora - mondja a neje.
-Nem megyek, meccset nézek.
A feleség kimegy a konyhába, fog egy korsót, hogy a földhöz vágja, akkor biztosan kijön a férje a zajra, így ki tud surranni a szeretője. A korsót a földhöz vágja, de az visszapattan a kezébe. Berohan a férjéhez és azt mondja:
-Képzeld mi történt. Akartam neked sört hozni, de a korsó kicsúszott a kezemből. Nem tört el, hanem visszapattant a kezembe.
-Az mind semmi - mondja a rendőr - én meg nézem a meccset, kiállítottak egy játékost, hát nem itt ment el mellettem?
-Miért teszi a rendőr a hasára a rádiót?
-...?
-Hogy róla szóljon a műsor.
-Miért teszi a rendőr a tv mellé a biciklit?
-...?
-Hogyha elmegy az adás, utol tudja érni.