Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
tudatlanka #17990 Éttermünk specialitása a csiga! - közli büszkén a pincér a vendéggel.
- Tudom, tegnap ő szolgált fel!
Apró, magányos sziget mellett halad el az álomhajó. A sziget partján egy szakadt, rongyos férfi ugrál, mindkét kezével hevesen integet. A luxushajó egyik utasa megkérdi a kapitányt:
- Mi van azzal az emberrel?
- Nem tudom - feleli a kapitány. - Valahányszor erre járunk, mindig így örül.
- Tanító bácsi, tessék engem hazaengedni, nagyon rosszul érzem magam!
- Hol, kisfiam?
- Hát itt, az iskolában!
Két részeg beszélget:
- Hányjak cigánykereket?
- És én hányjak lecsót?
Az indián felesége fehérneműt mos a völgyben folyó patakban. Egyszer csak a domboldali vízmosásban elindul egy kő, egyenesen az asszonyra esik és agyonüti. A közelben tartózkodó indián zsörtölődik:
- A fene egye meg, ez már a második mosógépem, amit tönkre tett a vízkő!