Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez:
    - Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "ba'meg".
    A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít. A 6 éves lép be először és így szól:
    - A bödös francba, én müzlit kérek.
    Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest:
    - Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?
    - Hát, ba'meg, műzlit biztos nem.

Pista bácsi ittasan támolyog be a körzeti orvoshoz. A doki a fejét csóválja:
    - Ejnye, Pista bátyám, azt ígérte, hogy januártól más ember lesz magából!
    - Lett is, de sajnos ez is iszik.

Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lósz@rt szór a szoba közepére.
    A nő felháborodik:
    - Mit képzel?
    - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én magam fogom megenni.
    - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert áram nincs a házban.