Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezt szoktam csinálni, nem vicc. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mit csináljunk a bevásárlóközpontban, amíg kedves párunk a karácsonyi bevásárlást végzi?
- Fogjunk egy doboz kotongumit, és tegyünk egy-egy csomaggal a többi vásárló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda.
- Állítsuk be a vekkerórákat, hogy 10 percenként csörögjenek.
- Rejtõzzünk el a ruha-állványokra akasztott ruhák közé. Ha valaki odaér hozzánk, miközben válogat, kiáltsunk rá: "Engem válasszon!!! Kérem, engem válasszon!!!"
- Amikor valamit bemondanak a hangosbeszélõn, vegyünk fel magzat-pózt és sikítsuk: "Jaj, NE!! Már megint azok a hangok!!!"
- Hagyjunk magunk utan nyomot a vécéig kiöntött narancslébõl.
- Állítsuk át az összes rádiót egy polka-csatornára, kapcsoljuk ki õket, majd mindet állítsuk maximalis hangerõre.
- Hívjuk ki a többi vásárlót párbajra csomagolópapír tekercsekkel.
- Rakjunk sorba M&M drazsékat.
- Ha valaki megkérdezi, hogy segíthet-e valamiben, kezdjünk el sírni és kérdezzük meg: "Hát miért nem hagynak maguk békén??"
- Nézzünk bele közvetlenül a biztonsagi kamerába és használjuk tükörnek, miközben az orrunkat turkáljuk.
- Csereljük ki a táblákat a férfi és nõi vécék ajtaján.
- Szökkenjünk összevissza mint egy dzsungelharcos, és közben dúdoljuk a Mission Impossible dallamat.
- Menjünk be a próbafülkébe és teli torokból üvöltsünk ki: "Hé! Idebent elfogyott a vécépapír!"
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szembe is jön a sündisznó, felkapja, de egybõl összegömbölyödik, forgatja, de nem talál rajta lyukat.
Elkezd üvöltözni: - Hol a p*nád Hol a p*nád ?
Süni: - Nekem olyan nincs!!!
Medve: Mivel mondtad ?Mivel mondtad ??
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Yang: Skandi- senior shao wari
- Szia, az apukámmal szeretnék beszélni.
- Itt dolgozik?
- SZERINTED???
- És ezen Te rendesen kapsz levegõt?
- Mit mond az elefánt a meztelen férfinek?
- ???
- Aranyos, de fel tudod szedni ezzel a mogyorót?
Vajon ki volt az az ember akinek elõször jutott eszébe egy tehén láttán, hogy:
"Most megráncigálom azokat a kis hurkákat neki alul és megiszom, akármi is jöjjön ki belõlük..."
- Na, anyjuk, lesz hancúr! Elloptam az elefant bilétáját...
- Nyuszika, hogy lehet az, hogy te mindig nyersz?
- A sakkozás elõtt mindig elmegyek a barátnõmhöz, és jól megdugom.
A farkas elgondolkozik. Neki nincs barátnõje, hát gondolja, jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, és hátulról letámadja fõzõcskézõ feleségét. Egyszer csak megszólal az asszony: - Mi van, nyuszika, mész sakkozni?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
[/spam]™
émmeg félig-meddig kötekedtem
te rövidítettél, én belekötöttem 😊
mert sztem nem az érettségi 2005 a "vicces"
namindegy! 😊 abbafejeztem 😊)
[/spam]™
De én nem találom viccesnek.
[/spam]™
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"mostani legnagyobb VICC : érettségi 2005!"
Vicc. De ebben mi a vicc?
[/spam]™
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Anyaggyûjtemény:
Riport a TV2-n
Cikk - Index
Cikk - Hirado.hu
Cikk - Origo
Az Sg-s cikket meg úgyis megtaláljátok.
Nincs meg valakinek az a riport, amiben az SG van! Ill amiben St nyilatkozik???
<
Általában dolgozom, esténként meg játszom.
Munka közben néha a fórumot szoktam olvasgatni.
De majd megyek nyaralni! 😊
Most, hogy már ezt is tudja mindeki, elárulhatnátok, hogy mi a baj az érettségi 2005-tel?!
😊)))
[/spam]™
akarsz róla beszélni?
Yang: Skandi- senior shao wari
Diák fizika vizsgára megy be.
Tanár : Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege
van. Mit tesz?
Diák: Lehúzom az ablakot.
Tanár : Nagyon jó. A vonat 110 km/h sebességgel kanyarodik É-ÉK
irányból ÉK-re. Odakinn 30 km/h ÉNy-i szél fúj. A lehúzott
ablakon egy 200 mm *1000 mm-es rés van, ezen áramlik be a
levego. A fülke térfogata 5.5 köbméter, az ajtó résnyire van
nyitva, ami 5cm. Mennyi ido alatt cserélodik ki a fülkében a
levego 90 % -a?
Diák : Ööööö.... Kivágják. Odakint elmeséli a
többieknek, hogy mi történt bennt.
Bemegy a következo delikvens.
Tanár : Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és
nagyon melege van. Mit tesz?
Diák2 : Leveszem a pulóverem.
Tanár : De nagyon meleg van. Mit tesz ?
Diák2 : Leveszem az ingem is.
Tanár : Ne orjítsen meg, 40 fok meleg van és 90 %
páratartalom.
Diák2 : Akkor leveszem a gatyámat is.
Tanár : De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal?! Diák2 :
NEM BÁNOM, HA EGY VAGONNYI BUZI SEGGBE KÚR IS, AKKOR SEM
NYITOM KI AZ ABLAKOT !
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bár nem vagyok otthon a témában, de a golflabda fennmarad a víz tetején (egyszer beleesik, egyszer ráesik?)?
[/spam]™
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba.
Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll.
Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra.
Jézus a vizen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll.
Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esocsatornába,
onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére.
Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas.
A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba.
Mózes erre odaszól Jézusnak:
- Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...