Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    Egy nő betölti az 50-et, elkölt egy csomó pénzt ránctalanításra, kozmetikára, frizurára, ruhára és amikor úgy érzi, hogy a lehető legjobbat kihozta magából, nagyon föl van dobva, elindul a városban. Először az újságosnál vásárol, majd fizetéskor mellesleg megkérdezi:
    - Mit gondol, hány éves vagyok?
    - 32.
    - 50! És önelégülten távozik.
    A McDonaldsban is fizetéskor megkérdezi:
    - 30.
    - Pontosan 50 vagyok!
    Szinte a fellegekben jár, betér a drogériába is valami kenceficét venni és mellesleg megkérdezi:
    - 29.
    - Ma töltöttem be az 50-et! Madarat lehetne fogatni vele, a buszmegállóban meglát egy öregurat.
    - Mit gondol uram, hány éves vagyok?
    - Nézze asszonyom, én már 78 éves vagyok, nem jó a látásom, de van egy biztos módszerem, amivel biztonsággal meg tudom határozni a korát. Ha megengedi, hogy benyúljak a melltartója alá, egész pontosan meg tudom mondani a korát.
    Erre nem számított a nő, de nagyon furdalta a kíváncsiság és némi vívódás után ráállt. Félrevonultak a bokrok mögé, az öregúr szép finoman becsúsztatta mindkét kezét,
    körbejártatta, megemelgette, megtapogatta, a nő már kezdett türelmetlen lenni:
    - Na?
    - Asszonyom, maga pontosan 50 éves.
    A nő nem hitt a fülének.
    - Honnan a fenéből tudja ilyen pontosan?
    - A McDonaldsban ott álltam maga mögött a sorban.