Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Jasmin
    Óvakodj attól a férfitól aki a női egyenjogúságot emlegeti, éppen otthagyni készül a munkahelyét.

Születésétől 18 éves koráig egy lánynak jó szülőkre van szüksége, 18 és 35 éves kora között jó kinézetre, 35 és 55 éves kora között jó személyiségre, 55 éves kora felett pedig jó anyagi helyzetre.

A közmegegyezés szerint a "szia" a megfelelő üdvözlés, mert ha belépnénk egy szobába és azt mondanánk, "viszlát", az egy csomó embert összezavarna.

Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?

Akkor leszel középkorú, amikor az érzelmeidet felváltják a tünetek.

*****Bánj óvatosan a gondolataiddal, bármikor szavakká válhatnak!

Úgy látszik, még nem jöttél rá, hogy egy szegény ember, aki boldogtalan, sokkal jobb helyzetben van, mint egy gazdag ember, aki szintén boldogtalan. A szegény embernek ott a remény. Azt gondolja, hogy a pénz segítene rajta.

***Nem vagyok olyan normális, mint amilyennek látszom.

Sose rúgj bele friss kutyagumiba egy forró napon.

Egy nő arra használja az intelligenciáját, hogy megmagyarázza a megérzéseit.

Az ambíció gyenge magyarázat arra, hogy valakiből hiányzik a lustaság képessége.

Jobb, ha félnek tőled, mintha szeretnek, amennyiben a kettő egyszerre nem megy.