Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BártfaiB
    Miért sír a rendőrgyerek a mezőn ?
    – Mert ásott egy gödröt és nem tudja hazavinni.

Vége a vezetési gyakorlatnak. A szőke nő megáll, és büszkén néz az oktatóra.
    - Ugye, ma jól ment a vezetés?
    - Miből gondolja?
    - Ma egyszer sem csikorgatta a fogát.

A fényképészetbe betér egy szőke nő:
    - Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni.
    - 9x13?
    - 117. Miért?

Egy szőke nőt elüt egy autó, és a vezetője segítség nélkül továbbhajt. A rendőr megkérdezi tőle:
    - Nem figyelte meg a kocsi rendszámát?
    - Nem volt rá időm, olyan gyorsan történt. Csak annyit láttam, hogy hátul egy vörös hajú nő ült, zöld ballonban, barna kalapban, fekete retiküllel és sötétvörös rúzst használt.

A szőke nő kétségbeeseve fölhívja a barátját:
    - Kedvesem, nem bírom már ezt az életet, így nem mehet tovább, vásároltam egy puzzle-t és sehogysem tudom kirakni - kétségbeesetten sír tovább.
    A báratja gyorsan hazaroharan és mikor meglátja miről van szó, így szól:
    - Nyugodj meg drágám, gyere, tegyük szépen vissza a zabpelyhet a zacskóba...

A fakír egy új mutatványt ad elő a színpadon. A közönség feszülten figyeli, miközben előveszi a nemiszervét, és beleteszi egy krokodil szájába, majd egy erőteljeset rácsap a krokodil fejére. A nézők közül mindenki elhűlten szemléli az eseményeket. A fakír körbenéz, kinyitja a krokodil száját, és körbemutogatja a sértetetlen szervet.
    Ezután a közönséghez fordul:
    - Jelentkezőt várok, aki megpróbálkozik a mutatvánnyal!
    A színpadon síri csend... Hirtelen egy fiatal, szőke hölgy pattan fel:
    - Én megcsinálom!
    - Maga? - ráncolja a szemöldökét a fakír.
    - Igen, csak ne tessék nagyot ütni a fejemre!

- Mi lesz ha a szőke nők is megöregszenek?
    - Jobbnál jobb anyós viccek.

A székely megy a szekéren hazafele, majd egyszer csak beborul, hatalmas vihar, dörög villámlik. Az egyik villám lecsap a közelben. Mire megszólal a székely:
    – No!
    Mennek tovább, de a következő villám mér egészen közel csap le. Erre a székely:
    – Nono!
    Mennek tovább, ám a következő villám belecsap a székely anyósába, aki mellette ül a bakon. Mire a székely:
    – No azért.

Késő este az alaposan becsípett szállóvendég az előcsarnok túlsó végéből odakiáltja a portásnak:
    – Hé pajtás, maguknál nem működik a lift?
    – Bocsánat uram, a lift működik, csakhogy ön a telefonfülkében áll.

A sötét moziban pereg a film, a zsúfolt nézőtér halálos csendben figyeli a filmet. Hirtelen megszólal egy mély férfihang:
    – Bocsánat uram ez nem szoknya, hanem reverenda.

– Apa, szerintem nem lenne jó, ha mindenkinek a kívánsága teljesülne.
    – Miért? – kérdezi az apa.
    – Mert akkor már az egész földbolygó lego, meg sör lenne.