Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
A világban átlagosan minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu vagy anyu. Lehet a bátyám, Sanyi, vagy az öcsém, Ho-Chau-Chu. Szerintem Sanyi az.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lynx_TWL
Köszönöm a szívességet...

๏̯͡๏﴿

ghost cb
Mire való a keresõ?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Lynx_TWL
Valaki beírná azt a viccet, amiben az, van, hogy minden ötödik ember kínai a földön, és nem tudom az én családomból ki lehet az anyu apu én a tesóm dávid, vagy Ling.

pontosan szeretném tudni 😊 köszi

๏̯͡๏﴿

Calver
én jót aszaltam rajta csak kell hozzá egy kevés képzelõerõ <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Lynx_TWL
ez olyan típusú, mint a Mórickás traktoros, de az még ennyire nem rossz😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Stann
Bocs

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Narcotic Syntax
akkor irjál jöbbat fikagép.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
amugy most igy beugrott hogy ezt élöbe jol elöadva nagyobbat ütne különbözö állapotokban. LOL

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Stann
Ez tényleg szánalmas!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Narcotic Syntax
hát akkor nektek másképp jár az agyatok vagynemtom. nekem az ilyen viccek jönnekbe😄

Lynx_TWL
viccnek nem nevezném még legpihentebb állapotomban sem

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Narcotic Syntax
bázeg nem birjátok bele képzelni magatokat ebbe? ez olyan mintha töled megkérdeznék h anyád mivel foglalkozik? szamitástechnika,apád? számitástechnika. és te mivel akarsz? hát nyilván emberek 95%.a azt várná h erre te azt mondd h számitástechnika és erre mondasz egy olyat hogy mittomén szakács 😄DDD

nem nagy vicc de lehet érteni h miröl szol.

M@TriX
Ezt most hallottam szerintem elég jó.

Romániából érkezik hozzánk egy atyánkfia városnézésre, egy hét múlva ír az anyjának:
"Nagyon szép a város, tetszenek a hidak is, de az út az nagyon rossz minõségû, akkora kátyúk vannak, hogy csak na. Annyira rossz a helyzet mostanság, hogy nagyon sok ember traktorral jár a városban..."

😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

magus
amikor ezt ismetelgette az egyik osztalytarsnommajdnem arcbabasztam hogy hogy mereszel elni

Nh Shevits
én is kurvanagyot röhögtem a batman-esen, van benne valami nagyon fárasztó. a nyuszikás nemjó sorry<#shakehead>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Bandew
Hát... nem!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ghost cb
És a nyuszikás?
Kb...

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Iori
jaja a batmanes az alap , mindent überel

I love this game!

Bandew
Miért? A pingvines jó, a batmenes pedig alap. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ivjoe
Tudom mi az az urban legend, csak nekem valós történetként mesélték, és mivel máshonnan nem hallottam, valósnak fogtam fel! De minden legend kipattan valakinek a fejébõl, és nem tudtam, hogy ez mennyire elterjedt!
ghost cb
Ne mondjad már hogy ezek viccek! Ezzel az erõvel:
.................................
Nyuszika megy az erdõben. Találkozik a farkassal:
-Szia farkas!
Mit mondd a farkas?
"-Szia."
Te röhögsz ezen?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

vagy lejön õ és kiveri neked.... egyébként így se rossz 😊)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

blackmetal
A pingvin bemegy a kocsmába:
-Nem láttátok a testvérem? nem találom sehol
kocsmáeos:
-Hogy nézett ki?
-Szerinted?!

-Mit mond Batman Robinnak mielõtt beszállnak a batmobilba?
-????
-"Robin, szálljunk be a batmobilba!"

\"For those about to rock-we salute you!\"

Adam5
Egy vándor leül a fa tövébe. Felnéz a fán lévõ madárra majd a mezõn kikötött tehénre. Felnéz az égre és azt mondja:
- Uram, nem jól rendezted el ezt a világot. Mig a madárnak ott van az egész ég addig a tehénnek csak a karó jut.
Kis idõ múlva a madár lecsinálja. Újból felnéz és azt mondja:
- Uram, csak jól rendezted el ezt a világot. Mert ha most a tehén lett volna a fán...

Skynet85
<#wow2>

Skynet85
<#wow2>

Shaman
urban legend = városi legenda

nagyjából azt jelenti,hogy van egy story,s mindeki úgy meséli el,hogy igaz,vagy az õ ismerõsével,történt vagy stb.,közbe persze nem így van,s egyébként is már mindenki ismeri.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ghost cb
Így jobb 😊

ivjoe
Hol laksz? Hol hallottad? Meddig terjedt el?
Lacee
urban legend 😄

én úgy ismertem, hogy a mami kopog a padlón a botjával a srác mellett, aki felnéz és mondja: "gumi kéne rá, mama"
a válasz ugyanaz 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ivjoe
Ez valós történet:
Öreg mama száll fel a buszra, majd a lépcsõn a görbebotja (aminek a végén gumi volt)megcsúszott és kiesett a kezébõl. MAjd felvette és felszállt a buszra, de mivel nem volt ülõhely, állnia kellett. Egy srác odaszólt neki:"Mivan mama, csúszik a gumi?"
Mire az öregasszony:"Azt, azt, apád f*szára kellett volna gumi, akkor most lenne ülõhelyem!"
Lacee
én sem....

<õ sem> 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Joey_The_Man
😄DDDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Gladiator
nem értem

nem, csak eszembe jutott tõle egy csomó witz.

Narcotic Syntax
kisfiam neked apukád mivel foglalkozik ?
vasutas!
és anyukád mivel foglalkozik ?
vasutas!
éste mi szeretnél lenni ?
vizvezeték-szerelõ !

2 halat kitettek elém az asztalra...
kérdezték: melyik melyik?!
annyit tudtam megállapítani hogy a Bal A Ton...!
<#vigyor5>

DJ Bee18
tudom, én is tõle hallottam, baj?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hofi...

Glpetyus
😄DDDDDDDDDDDDD

CattiBrie
Szomszéd, használhatnám a fûnyíróját?
- Persze, csak ne vigye ki a kertembõl.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Tömött villamoson:
- Néni, le akar ülni?
- Igen.
- És hová?

[/spam]&#8482;

Glpetyus
<#zavart2>

Glpetyus
😊))))))

DJ Bee18
Ez jó 😊

DJ Bee18
Lehet hogy már volt:
-Mi a rosszab a sörhasnál?
-???
-A Pizza Hát!

CattiBrie
Szõke és barna nõ autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szõke kérdezi a
barátnõjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább vezettem volna!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor mondom másképp: kérek egy pamacot!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
- Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
- Mindkettõ marhára vigyáz a hegyen!

[/spam]&#8482;