Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
pontosan szeretném tudni 😊 köszi
๏̯͡๏﴿
"The trees move. Do you not see it?"
๏̯͡๏﴿
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
nem nagy vicc de lehet érteni h miröl szol.
Romániából érkezik hozzánk egy atyánkfia városnézésre, egy hét múlva ír az anyjának:
"Nagyon szép a város, tetszenek a hidak is, de az út az nagyon rossz minõségû, akkora kátyúk vannak, hogy csak na. Annyira rossz a helyzet mostanság, hogy nagyon sok ember traktorral jár a városban..."
😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kb...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
.................................
Nyuszika megy az erdõben. Találkozik a farkassal:
-Szia farkas!
Mit mondd a farkas?
"-Szia."
Te röhögsz ezen?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
-Nem láttátok a testvérem? nem találom sehol
kocsmáeos:
-Hogy nézett ki?
-Szerinted?!
-Mit mond Batman Robinnak mielõtt beszállnak a batmobilba?
-????
-"Robin, szálljunk be a batmobilba!"
\"For those about to rock-we salute you!\"
- Uram, nem jól rendezted el ezt a világot. Mig a madárnak ott van az egész ég addig a tehénnek csak a karó jut.
Kis idõ múlva a madár lecsinálja. Újból felnéz és azt mondja:
- Uram, csak jól rendezted el ezt a világot. Mert ha most a tehén lett volna a fán...
nagyjából azt jelenti,hogy van egy story,s mindeki úgy meséli el,hogy igaz,vagy az õ ismerõsével,történt vagy stb.,közbe persze nem így van,s egyébként is már mindenki ismeri.....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
én úgy ismertem, hogy a mami kopog a padlón a botjával a srác mellett, aki felnéz és mondja: "gumi kéne rá, mama"
a válasz ugyanaz 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Öreg mama száll fel a buszra, majd a lépcsõn a görbebotja (aminek a végén gumi volt)megcsúszott és kiesett a kezébõl. MAjd felvette és felszállt a buszra, de mivel nem volt ülõhely, állnia kellett. Egy srác odaszólt neki:"Mivan mama, csúszik a gumi?"
Mire az öregasszony:"Azt, azt, apád f*szára kellett volna gumi, akkor most lenne ülõhelyem!"
<õ sem>õ sem> 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
vasutas!
és anyukád mivel foglalkozik ?
vasutas!
éste mi szeretnél lenni ?
vizvezeték-szerelõ !
kérdezték: melyik melyik?!
annyit tudtam megállapítani hogy a Bal A Ton...!
<#vigyor5>#vigyor5>
-Mi a rosszab a sörhasnál?
-???
-A Pizza Hát!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
barátnõjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább vezettem volna!
[/spam]™
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor mondom másképp: kérek egy pamacot!
[/spam]™