Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Nem vicc, hanem egy (szamomra) ujabb urban legend, ma kaptam mailen:
"ez még megfilmesítve is szép lehetne..
Nem én láttam, de olyan embereket már sajnos igen, akikről el tudom képzelni...
A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat.
Rengetegen voltak, éppen csak be tudta zárni az ajtókat a sofőr induláskor.
Már lassan gurulni kezdett ki a megállóból, mikor két húsz év körüli lány s egyikük kutyája ( nem tom a típusát, de jó nagy volt ) rohannak a megállóba, hogy felszállnak a már induló járatra.
Mint írtam, rengetegen voltak a buszon, s még a pilóta legjobb jóindulatával sem tudtak volna ezek ketten a kutyával felszállni a buszra, így az indult tovább.
Ezt látva az egyik lány ( most itt meg kell jegyeznem, hogy ezek ketten súrolták az agysebészség határát ) egy hatalmasat ütött a busz ajtajára és nyomaték gyanánt egy óriásit odaköpött. Nos, ekkora csulát még nem láttam.
A lány mint aki jól végezte dolgát barátnőjével beszélgetni kezdett a megállóban, mit sem törődve az ott várakozó emberek megdöbbenésével. Persze a beszélgetés témája a sofőr nemi indentitására vonatkozott, mert hogy nem állt meg.
DE MEGÁLLT... A busz hirtelen lefékezett, majd kinyílt az első ajtó és egy tagbaszakadt szakálas ember (a pilóta) leszállt. Könnyed mozdulattal visszazárta a busz ajtaját és odalépett a köpetet elhelyező lányhoz.
Megragadta két kézzel, felemelte a levegőbe, odalépett a busz ajtajához és szó szerint a lánnyal letörölte a köpést.
Síri csend a megállóban, mindenki dermedten figyelte az eseményeket.
A lány s barátnője egy szót nem mert szólni. De a pilóta sem a szavak embere volt.
Dolga végeztével vissza kinyitotta az ajtót beült helyére és a járat végre elindult.
A megállóban várakozott még egy négy fős fiú társaság, (olyan izmosabb, rámenősebb fajta) ők is nézték hogy mi történik. A busz elhaladtával a köpős lány irtózatos káromkodásba kezdett. Szidott mindenkit, míg csak szemkontaktusba nem került az imént említett fiútársaság egyik tagjával. A lány hangosan a teljes megvetés beleadásával odaszólt a srácnak: Mi a f.szt bámulsz köcsög???
A srác egy szót nem szólt csak odalépett a tőle pár méterre álló lányhoz és egy hatalmas pofont nyomott le neki, úgy hogy a lány elesett, majd, mint aki jól végezte dolgát visszament beszélgetni a többiekhez.
No eztán már igen csendbe maradt a két lány, fogva a kutyát elténferegtek a megállóból..."