Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
erre pár hosszászólással egy felhasználó beírta ugyanezt a ivccet, és le lett ordítva hogy ott van , nem rég írták be előtte. pár nappal később megismétlődött az eset, de az olyannira elfajult, hogy mindneki beirta ezt aviccet (tipistopi volt a napokra, hogy most én írom be most én most én) aztán már bünti járt érte...ekkor kezdett el az elterjedni, hogy egy normnális vicc után a végére beírták h 'meglesz 1 lövésből is'. ezekért is bünti járt, de sok embernek olyannira megteccet az ilyesfajta vicc, hogy nyílt neki egy gumitopic. mostanába újra fellángolt a gumis legszrabbviccek topikba, hogy ott is ha bünti nem is, de törlés jár ezekért a viccekért.
na off vége:) sorry a kis töriért:D