Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Való igaz. Ez tényleg nem ide való. Ellenben + kellene tanulnod olvasni. Nem a semmiért van ott, hogy "1000 és 1 bocs az önreklámért ". Azt, hogy TOLERANCIA, látom még soha nem hallottad. Ha mégis hallottad, akkor fogalmad nincs, mit jelent. Nekem viszont nincs kedvem hozzá, hogy elmagyarázzam e szó jelentését (majd kérdezd valaki mástól).
Ezen felül: Ha visszaolvasol úgy 3 oldalt, az általam beírt viccekkel találkozol. Én 5 oldalt lapoztam vissza, de nem láttam azokat a vicceket, amiket te varázsoltál volna ide.
Szóval: Szép dolog, ha egy okos hülyéskedik, de ue. fordítva borzasztó.
Most pedig, kellemes elmélkedést a fenti sorokon.
Illetve még valami: Ez sem volt vicc!