41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#16690 loál -
#16689 :D -
#16688 Lehet vótmá:
Buszvezetők 22 pontja.
1. Ha elöl kopaszodsz, növeszd a hajad a derekadig.
2. Szürke cipohöz kizárólag fehér zoknit vegyél, mert különben nem érvényesül a boka felett 10 centivel érő kék nadrág.
3. Soha ne mondd be a következő megállót, vagy ha igen, hörögj a mikrofonba, mint Török Adám, négy korsó sör után.
4. A megálló előtt tíz méterrel érd el a legmagasabb sebességet, hogy a tíz méteren be tudj mutatni egy hatásos fékezést. Ennek csak akkor van értelme, ha legalább 80 álló utas van a buszon, különben nem vagy elég vagány.
5. Ha menet közben kollégákkal beszélgetsz, egyáltalán ne lassíts a kanyarban.
6. Minél idosebb ember fut a busz után, annál közelebb az orrához csukd be az ajtót. Ha kerekes szatyorral fut, még a nyitott ajtóval elindulást is megkockáztathatod.
7. Miközben az utcán nézed a csajokat, lehetoleg rángasd a kormányt, és cöcögtesd a surített levegőt.
8. A garázsjáratos táblát csak annyira feltunően helyezd ki, hogy az utasok többsége már csak a mosóban jöjjön rá, hogy rossz buszra szállt.
9. Az éles kanyarokat padlógázzal kell bevenni, hogy az utas elgondolkozzon azon, vajon van-e különség közte és a platós Ifán szállított krumpli között (nincs).
10. Az ajtózáródást jelző berregő minimum 50 decibellel szóljon, és legalább két-három percig, különben nem figyel oda senki.
11. Az ajtózáródást jelző berregő hatásfokát különösen babakocsival felkapaszkodni próbáló kismamáknak szükséges demonstrálni.
12. Ha a buszon 6-8 skinhead gyilkol egy roma gyereklányt, fütyöréssz hangosabban, de lelkiismereti szabadságuk gyakorlásában őket ne akadályozd.
13. Ha három nyolcéves gyerek a megengedettnél hangosabban nevet vagy fagylaltot nyalogat, állítsd meg a járművet, szállj le, és a rendbontókat fülüknél fogva dobd az úttestre.
14. Dezodorra ne költs, hiszen
- Nyáron: a lyukacsos atlétatrikó megfelelő szellőzést biztosít
- Télen: a középkék ing hónaljában mutatkozó tenyérnyi folt a közvéleménykutatások szerint a szexepil-ranglistán a 3. helyen végzett
15. Uzsonnát kizárólag fekete diplomatatáskában hozhatsz, amely diplomatatáskát kötelező a jármu ablakában elhelyezni.
16. Ha fütyörészni, énekelni vagy a közlekedésben résztvevőket szidalmazni van kedved, ezt csakis bekapcsolt mikrofonnal tedd.
17. Ha távolsági buszt vezetsz, nyugodtan haladj 70-nel a belső sávban. Ha jobbról előzni próbálnak, irányjelzés nélkül hirtelen válts sávot, majd gyorsan térj vissza.
18. Ha külföldi viszonylatban közlekedsz, elég, ha 1000 km-enként állsz meg pihenőre. A maguk alá pisilo utasok szagát folyamatos dohányzással elnyomhatod.
19. Ha egy ismerősöd utazik a buszon, nyugodtan beszélgess vele, de ha egy ismeretlen áll az első ajtó előtt, zavard hátra a picsába, mert zavarja a szabad kilátást!
20. Ha -20 fokban a futött forgalmi irodában várod az indulás idopontját, hagyd nyitva a busz összes ajtaját, hogy a gyülekező utasok jól szarrá fagyjanak.
21. Kánikulában viszont ne engedd meg utasaidnak, hogy a tetőablakokat piszkálják.
22. Ha a 16-os buszt vezeted, folyamatosan üvöltözz a várba igyekvő turistákkal, hogy húzzanak már a busz beljesébe.
-
#16687 :DDDDDDDDD -
#16686 mondjak egy cigány építészeti stílust??
SZOCPOL!!!
:DDDDDDDD -
#16685 úristen:DDD -
#16684 :O -
#16683 Ket barlangasz setal a hegyekben. Egyszer csak az egyikuk bezuhan egy szakadekba. A baratja utanakialt:
- Hogy vagy, elsz meg?
- Igen - hangzik a valasz.
- Nem faj a fejed?
- Nem!
- Nem tört el a labad?
- Nem!
- Semmi baj a kezeddel?
- Semmi!
- Huhh, tiszta szerencse! Akkor massz ki, es menjunk tovabb!
- Varj egy kicsit, meg nem ertem le az aljara! -
#16682 lol -
lord nihilus #16681 Mi az igazi favicc?
Reccs !
Mi a kis favicc?
Fűrészpor -
#16680 LIMKET:DDD -
#16679 Megfordítottam a monitort hehehe! -
#16678 Az a szmájli de bebüntet :DDDDDDDDDDDDDDD -
Prank #16677 -
#16676 Autózik egy házaspár.
- Drágám, megcsaltalak Józsival- szól az asszony.
Férj egy kicsit begyorsít, de nem szól semmit.
- El akarok válni és elviszem a házat a kocsit és fizetsz nekem havi öt millát tartásként.
Férj egy szót sem, csak még vadabbul nyomja a gázt..
- Na és neked kell valami?
- Nem drágám... Nekem van légzsákom, és ez most minden amire szükségém van... -
#16675 - Te, fűrészel a macska!
- Mit?
- A kutya fáját! -
#16674 Klassz, de ezzel mit akarnak mondani? 20$-oson Osama felirat.. Most akkor mi van, ne fogadjunk el 20ast ha amerikában járunk? Vagy megjósolták a pénzverde dizájnerei?
Pff. Amerika agyára ment ez a szept 11 hülyeség. Szánalom. -
HUmanEmber41st #16673 :D :D :D -
#16672 jóvammá, nem kell ennyire felkapni a vizet -
#16671 A zsidók éppen készülnek megkövezni egy asszonyt mikor Jézus eléjük toppan és megszólal:
- Az vesse rá az első követ, aki bűn nélkül való közületek!
Erre egy hátulról érkező kő agyoncsapja a szerencsétlen asszonyt. Jézus lábujjhegyen
nézelődik, majd egyszer csak megszólal:
- Anyám, te tényleg borzasztó idegesítő tudsz lenni néha! -
#16670 - Mit mond a szőke nő a piramis előtt?????
- Mikor indul a mozgólépcső? -
#16669 biztos volt de én szeretem:
Úgy szeretnénk meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai. -
#16668 Való igaz. Ez tényleg nem ide való. Ellenben + kellene tanulnod olvasni. Nem a semmiért van ott, hogy "1000 és 1 bocs az önreklámért ". Azt, hogy TOLERANCIA, látom még soha nem hallottad. Ha mégis hallottad, akkor fogalmad nincs, mit jelent. Nekem viszont nincs kedvem hozzá, hogy elmagyarázzam e szó jelentését (majd kérdezd valaki mástól).
Ezen felül: Ha visszaolvasol úgy 3 oldalt, az általam beírt viccekkel találkozol. Én 5 oldalt lapoztam vissza, de nem láttam azokat a vicceket, amiket te varázsoltál volna ide.
Szóval: Szép dolog, ha egy okos hülyéskedik, de ue. fordítva borzasztó.
Most pedig, kellemes elmélkedést a fenti sorokon.
Illetve még valami: Ez sem volt vicc!
-
HUmanEmber41st #16667 Erről nagy viták mennek a tudományos/ NWO topicban.. -
#16666 elég már vagy meglesz egy lövésből is...!!! -
#16665 Szerintem ez csak olyasféle összeesküvés elmélet, minthogy a dollárból ki lehet rakni az Osama nevet. Egy olyan dolog, aminek mi földi halandók nem tudunk utánajárni. -
#16664 "A WTC-ben pedig a foglalkoztatottak nagy része zsidó volt. "
????
ha jol emlexem epp ezaz hogy aznap egy zsido se ment a WTC be...
-
Prank #16663 ?
én a kepfeltoltes.hu-ra tettem fel... -
HUmanEmber41st #16662 Németországi város, török városnegyed.
Török vendégmunkás az ablakban rázza a szőnyegét.
Arra megy a skinhead felkiált:
-Mivan Abdullah nem indul???? -
Raszkolnyikov #16661 hogy van az hogy ez a kép 48kb és nnekem nem rak fel akkor képet de neked meg igen.
-
#16660 :DDDDDDDDDDDDDD -
#16659 :D -
#16658 Felmerült egy újabb nagyon fontos, és érdekes kérdés, mégpedig: miért is
zakatol a vonat kereke?
Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, meg kell vizsgálnunk
a vonatot. Miből is áll a vonat?
Van egy mozdony, és van sok (vagy csak egy) kocsi. Namármost a
mozdony ugyanúgy zakatol, mint a vagonok, így elég csak a vagonokat
vizsgálnunk, a mozdonyt el is hanyagolhatjuk. Ha megnézzük a
kocsikat, akkor ugye mindegyik egyforma zakatolás szempontjából, így
elég egy kocsit megnézni, a többit elhanyagolhatjuk.
De miből áll egy vagon? Van egy felső (utas, vagy rakodó) rész, és
van az alsó rész, azaz az alváz.
A felső rész ugye nem zakatol, tehát ezt el is feledhetjük, elegendő
az alsó részt vizsgálni.
Az alsó rész felépítését tekintve áll egy alvázból, és a kerekekből.
Innen az alváz ugye megint nem zakatol, tehát azzal sem kell
foglalkoznunk, elég megnézni a kerekeket. Kerékből is van azonban
egy vagon alatt 4 pár, amelyek mindegyike egyformán viselkedik
zakatolás szempontjából, tehát elegendő egy párt is megnéznünk, a
többivel nem foglalkozunk. Egy pár kerék felépítését nézzük meg! Áll
magából a két kerékből, és van a tengely. A tengely viszont nem
zakatol, tehát elhanyagolható.
Marad két darab kerék, ami viszont megint teljesen egyforma, így az
egyiket elhagyhatjuk. A továbbiakhoz kell egy kis matematika, hiszen
nézzük meg a kereket! Az kör alakú! A kör területét úgy számítjuk
ki, hogy r^2*Pí (r a négyzeten szorozva Pí-vel). A képletből a
Pí=3,14, ami nem zakatol, tehát nem foglalkozunk vele tovább. Az r
az a sugár, ami mivel állandó, így megintcsak nem zakatol. Mi maradt
meg? Hát a NÉGYZET! És ahogy ez a négyzet billen egyik oldaláról a
másikra, na ATTÓL szól a vonat kereke! -
#16657 hogy kerül ez a viccekbe??? -
#16656 Hát ez a linkelés nem jött be
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
Még 1x bocs -
#16655 Talán téged is érdekel ez a TOPIC
1000 és 1 bocs az önreklámért -
#16654 Héhéhé:) Nem én írtam, csak kaptam. De ha annyira szar, hogy belinkeltem legközelebb nem fogom:) -
#16653 Igen, az Osama kirakása tényleg nagyon vicces volt! -
#16652 A véletlenek összjátéka egy 20$ - os BANKJEGYEN!!!!!!!!!
Akkor lenne véletlen, ha nem kéne összevissza hajtogatni.... Ezenkívül bármelyik szó, amely tartalmazza Osama betúit, már valami katasztrófát sejtet, ugyanmár... -