Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Soaringpilot
    Egy apáca és egy férfi állnak egy buszmegállóban. A férfi már régóta nézegeti az apácát, aztán odamegy hozzá, és megkérdezi:
    - Elnézést, megdughatom?
    - Hogy képzeli, még a feltételezést is visszautasítom!
    Megjön a busz, felszállnak, a férfi odamegy a buszvezetőhöz tanácsot kérni, hátha ő tud segíteni abban, hogyan kéne elcsábítani az apácát. A sofőr azt modja:
    - Az apáca minden szombaton 9-re kimegy a temetőbe. Menjen oda maga is, és öltözzön Jézusnak, hátha így sikerül elcsábítania.
    A férfi megfogadja a tanácsot, szombaton 9-kor a temetőben várja az apácát Jézus-álruhában. Kis idő múlva meg is jelenik, és amikor meglátja "Jézust", ledöbben. A férfi így szól:
    - Lányom, megdughatlak?
    Az apáca így felel:
    - Természetesen, de csak egy feltétellel.
    - Mégpedig? - kérdezi a férfi
    - Hátulról kell - így az apáca
    A férfi egy kicsit gondolkodik a dolgon, de aztán belemegy. Megtörténik a dolog, a végén a férfi lerántja megáról az álruhát, és így szól:
    - Hehe, én a férfi vagyok a buszmegállóból!
    Erre az apáca is lerántja a ruháját:
    - Én pedig a buszsofőr!