Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Soaringpilot #16525 Egy apáca és egy férfi állnak egy buszmegállóban. A férfi már régóta nézegeti az apácát, aztán odamegy hozzá, és megkérdezi:
- Elnézést, megdughatom?
- Hogy képzeli, még a feltételezést is visszautasítom!
Megjön a busz, felszállnak, a férfi odamegy a buszvezetőhöz tanácsot kérni, hátha ő tud segíteni abban, hogyan kéne elcsábítani az apácát. A sofőr azt modja:
- Az apáca minden szombaton 9-re kimegy a temetőbe. Menjen oda maga is, és öltözzön Jézusnak, hátha így sikerül elcsábítania.
A férfi megfogadja a tanácsot, szombaton 9-kor a temetőben várja az apácát Jézus-álruhában. Kis idő múlva meg is jelenik, és amikor meglátja "Jézust", ledöbben. A férfi így szól:
- Lányom, megdughatlak?
Az apáca így felel:
- Természetesen, de csak egy feltétellel.
- Mégpedig? - kérdezi a férfi
- Hátulról kell - így az apáca
A férfi egy kicsit gondolkodik a dolgon, de aztán belemegy. Megtörténik a dolog, a végén a férfi lerántja megáról az álruhát, és így szól:
- Hehe, én a férfi vagyok a buszmegállóból!
Erre az apáca is lerántja a ruháját:
- Én pedig a buszsofőr!