Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • KraZ
    Az amerikaiak szuperkémet akarnak bevetni Oroszországban. A lebukás elkerülése érdekében a CIA három alapkritériumot szab meg a jelentkezőknek: az illető hibátlanul beszéljen oroszul, bírja a vodkát, és virtuóz módon tudjon balalajkán játszani. Mindössze egyetlen ember van, aki mind a három feltételnek megfelel. Le is dobják ejtőernyővel Szibériában.
    A kém földet ér a sztyeppén, s hamarosan találkozik egy öregasszonnyal:
    - Ne haragudjon, öreganyám, nem tudja megmondani, merre van Moszkva?
    - Amerikai kémeknek nem válaszolok! - legyint a néni.
    - Micsoda?! - ijed meg az ember. - Hogy lennék én kém? Hát nem hallja, milyen szépen beszélek oroszul?
    - Ugyan már, fiam, engem nem tudsz átverni... Amerikai kém vagy, lebuktál!
    A fazon gyorsan előkap egy hatalmas vodkásüveget a zsebéből és egy húzásra kiissza azt egészet.
    - Na látja, néném, igazi orosz vagyok!
    - Ej, fiam, mondtam már, hogy engem nem tudsz átverni...
    A pasas már sík ideg, elővesz egy balalajkát és elnyom egy csasztuskát rajta. Még orosz népi táncot is lejt hozzá ráadásképpen... De a néni pókerarccal legyint:
    - Ne erőlködj, fiam, amerikai kém vagy és kész!
    Az ember nem bírja tovább és kifakad:
    - Jól van, a fene egye meg magát, tényleg amerikai kém vagyok! De árulja már el, hogy a francba jött rá?
    - Tudod fiam, az orosz sztyeppén nem sűrűn szaladgálnak négerek...