Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • stibi
    A jogi egyetem záróvizsgáján két diák nem tudja a kihúzott kérdésekre a választ,csak az időt húzza hátha eszébe jut.A vizsgáztató professzor már sokallja a dolgot,szólitja az egyiket KOLLÉGA feleljen és menjünk tovább. A diák azt mondja nem tudom a választ ezekre a kérdésekre,DE ha a PROFESSZOR ÚR megengedi feltennék én egy jogi jellegű kérdést,ha nem tudja a választ ötössel engedjen át a vizsgán ha tudja akkor vágjon el nyugodtan.A prof. azt mondja negyven éves pályafutása alatt ilyen szemtelen kérés még nem volt,de állok elébe. Mire a diák Mi az ami törvényes de nem jogos jogos de nem törvényes meg se nem törvényes se nem jogos.Töri a fejét a prof de nem tudja a választ,majd azt mondja MENJEN A FENÉBE KOLLÉGA ÖTÖS...Majd szólitja az utolsó diákot is,ő is azt mondja hogy nem tudja a választ a kihúzott kérdésre, de..az előző diák által feltett kérdésre igen.Mire a prof ha azt megmondja akkor egy kettessel átengedem.Mire a diák a PROFESSZOR ÚRNAK VAN EGY HÚSZ ÉVES FELESÉGE ez TÖRVÉNYES de nem JOGOS,az hogy őt az előző diák KEFÉLI az JOGOS de nem TÖRVÉNYES,az viszont hogy ezért Ő ÖTÖST kapott én meg KETTEST ez meg se NEM TÖRVÉNYES se nem JOGOS...