Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
stibi #16461 A jogi egyetem záróvizsgáján két diák nem tudja a kihúzott kérdésekre a választ,csak az időt húzza hátha eszébe jut.A vizsgáztató professzor már sokallja a dolgot,szólitja az egyiket KOLLÉGA feleljen és menjünk tovább. A diák azt mondja nem tudom a választ ezekre a kérdésekre,DE ha a PROFESSZOR ÚR megengedi feltennék én egy jogi jellegű kérdést,ha nem tudja a választ ötössel engedjen át a vizsgán ha tudja akkor vágjon el nyugodtan.A prof. azt mondja negyven éves pályafutása alatt ilyen szemtelen kérés még nem volt,de állok elébe. Mire a diák Mi az ami törvényes de nem jogos jogos de nem törvényes meg se nem törvényes se nem jogos.Töri a fejét a prof de nem tudja a választ,majd azt mondja MENJEN A FENÉBE KOLLÉGA ÖTÖS...Majd szólitja az utolsó diákot is,ő is azt mondja hogy nem tudja a választ a kihúzott kérdésre, de..az előző diák által feltett kérdésre igen.Mire a prof ha azt megmondja akkor egy kettessel átengedem.Mire a diák a PROFESSZOR ÚRNAK VAN EGY HÚSZ ÉVES FELESÉGE ez TÖRVÉNYES de nem JOGOS,az hogy őt az előző diák KEFÉLI az JOGOS de nem TÖRVÉNYES,az viszont hogy ezért Ő ÖTÖST kapott én meg KETTEST ez meg se NEM TÖRVÉNYES se nem JOGOS...