Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Megkövezhettek a véleményemért,de nekem anyai és apai nagyszüleim is meghaltak sajnos,és teljesen természetes volt hogy rendeztük a villanyszámláját,gázszámláját stb hiszen azt elfogyasztotta és ami jár az jár,nem értem a csávot,miért nem csengeti ki azt kész,attólhogy a bankok tele vannak lóvéval még nem jótékonysági intézmények ,ez természetes.Sztem az ügyintézö is azért bizonytalankodot mert nem találkozott még ilyen esettel,mivelhogy az embernek ha épeszüek az örökösei kiperkálják a tartozást,és a halotti bizonyitvánnyal megszüntetik a számlát aztán,nem a bankot k*rogatják hülyeségekkel