Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szodáj sok dolgot olvas.... :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandee1987
te ezt hol olvastad?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SLICK
Mi a közös a tornádóban és a feleségben?
????
Amikor jön, mindkettõ heves és forró, amikor megy, viszi a házat és az autót.

aláírás <#eljen>

Rózsalány
eccer régen még - má vagy 6-8 éve - volt egy nagy banzáj Székesfehérváron a romák mijatt meg a város polgármestere kirakta a kolóniát valahova ahol nem zavarnak... Na a Kaltembach Jenõ egy élõ rádjómûsorba elkezte a romák jogait védeni, a polgármesterrel szemben, akit telefonon kapcsoltak... a pmester a végén azt mondta a Kaltembachnak, hogy õ fizeti a szállását, az ételét az italát, minden költségét állja 1 hónapig, csak költözzön oda, ezek közé a romák közé és nézze meg, hogy mi a hejzet... azonnal zenét adtak be a mondat közepén!:)) ez így volt és így lenne most is:DDD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

AnuluWork
Fábri mondta, hogy Göncz Kinga lakása mellett kéne velük egyszer "Kész átverés" showt csinálni. Nagy kamionokkal odamenni, hangoskodva és imitálni, hogy Göncz mellé költözik egy 30 tagú roma család ... :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mayday
Petõfi Sándor bemegy a Pilvaxba március 16-án:

- Egy unikumot Sanyikám? - kérdi a csapos.

- Nem kösz, tegnap is nagy botrány volt belõle...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Paff. (ez a fejem hangja volt, amikor ledõltem a székrõl.)

Glpetyus
:DDDDDDD

batman
<#idiota>

És miért örül a ló?
Mert két füle van, és mégsem szatyor...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Lteebee
Hogy jön le az elefánt a fáról?
???
Ráül egy levélre és megvárja az õszt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

RelakS
Jujj, a második :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschiatwork
annyira nem vicces, sõt...

VinylToy
Mérnök és menedzser...

Az eltévedt hõlégballon esete:

Egy férfi eltéved hõlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lent a földön meglát egy nõt, és odakiált hozzá:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelõtt, és eltévedtem, most azt sem tudom, hogy hol vagyok.

A nõ a földön így felel:
- Ön egy hõlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41. , illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
- Maga biztosan mérnök, mondja a hõlégballonos férfi.
- Az vagyok.- feleli a nõ - honnan tudta?
A hõlégballonos pali így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntõl kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Õszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.

A nõ erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem menedzser.
- Igen, - bólint a hõlégballonos férfi egyetértõen - de ezt honnan tudta?

A nõ azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvezõ széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amirõl fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévõ emberektõl várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielõtt találkoztunk volna, de most már én tehetek róla...!

Feleség hazaér a tornáról es tusolás elott még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakore, hogy a vákuumtól nem tud felallni... Feszegetik, eroltetik, nem jön fel... Szomszéd átjön, feszitik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar feljönni a no a koröl.

Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a no elé és elkezdi csavargatni a no mellbimbóit, mire a férj:
- Mit képzel, mit csinal??
- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig es utána csak a
szelso sort kell felszednem...

:DDD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

SoDI---
Ez teljesen komoly, de annyire groteszk, hogy már viccnek is elmegy.

Üzenetet hagytak a miniszternek, hogy két óra múlva cunami érkezik Indonéziából. A miniszter meg is tette a megfelelõ lépést: delegációt küldött a nemzetközi repülõtér érkezési oldalára, "Welcome Mr. T. Sunami - Indonesia" feliratú táblával .

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Lacee
:DDDD

ismertem, de attól még:

:DDDDDDDD

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lteebee
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esokabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az
ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt.
Nemsokkal késobb lát egy sárga esokabátos embert az út szélén.
Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis ido múltán újabb, kék esokabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne, te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi enegdély...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

SLICK
úristen <#idiota>

Sadist
- Miért kapcsolgatja a skót a villanyt olvasás közben?
- ???
- Lapozni sötétben is lehet...
<#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
Skót a fiának:
-Fiam, az a 299Ft, amit a barátnõdre költöttél a Burger Kingben, nem volt valami sok.
-Igen, apa, de nem volt több pénz nála!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PResident Evil
gyó :DDDDDDDDDDDDDDDDD

RelakSfromhome
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Burger King reklám:
Aszongya a skót fia reggel:
-Képzeld, apa, azt álmodtam, hogy születésnapom volt, és elvittél a Burger King-be.
-Ha éjjel ilyen jól teleetted magad, akokr ma nem kapsz reggelit.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Narcotic Syntax
:DDD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Evil
T.szerkesztõség!

Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt:
"A szerelem nyílása." A megoldás 4 betû, most nem írnám le. Ez egyszerúen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a jó erkölcs nevében!

A Megyés Püspök.
---------------------
A szerkesztõség válasza:

Tisztelt Püspök Úr!

Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem "A szerelem nyílása" volt, hanem "A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztõségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ö "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.

A szerk.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

mohamed
Egy hapihoz beállít a barátja. Megkéri a barátját:

-Hozd le légyszives a papucsaim az emeletrol.

Mire az:

-A Te házadban én hozzam le a papucsodat?

De végül rááll. Fent találkozik a ház asszonyával és a nagylánnyal. Megkérdi az asszony, hogy mit keres itt fennt.
- A férjed küldött, hogy hágjalak meg benneteket.
- Nem hiszem -válaszol az asszony, mire a barát lekiabál:
- Hé Joe! Mindkettot?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

mohamed
Az orvos a diliházban kérdi az egyik beteget: Ön hogy bolondult meg?
Hát, elmentem egy nõhöz, közben hazajött a férje, én kirohantam az
erkélyre, és megkapaszkodtam a korlátban...
Akkor bolondult meg? Nem. Hozott egy kalapácsot, össze-vissza verte
a kezemet, ordítottam, de nem engedtem el....
Akkor dilizett be? Nem. Hozott kést, össze-vissza vágta a kezemet,
ordítottam, de nem engedtem el....
Akkor dilizett be? Nem. Hozott sót, behintette a kezemet, ordítottam,
de nem engedtem el.... Akkor dilizett be? Nem.
Reggel, amikor rájöttem, hogy a földszinten vagyunk.....

mohamed
Kohn, az izraeli hadsereg újonca szenvedve a nagy melegtõl, félmeztelenre vetkõzik,

és ledõl egy árnyat adó fa alá.

A parancsnok észreveszi, és odamegy hozzá:
- Mit csinál itt, Kohn? Ki adott magának erre engedélyt?
- Jelentem uram, az angol királynõ személyesen.
- Nem értem... Mi köze van az angol királynõnek a mi hadseregünkhöz?
- Tudja parancsnok úr, korábban zsoldosként az angol hadseregben szolgáltam, s egyszer ledõltem pihenni egy fa alá...
Éppen akkor arra jött a királynõ õfelsége, és azt mondta nekem:

-"Nézze, Kohn, ezt majd az izraeli hadseregben csinálhatja, de itt nem!"

MECRATS

Hogy kezdte a hóhér a pályafutását?

Gyerekfejjel.

. . .

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Crem
<#worship><#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

LSL
LOOL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Match
"FireFoxot hasznaljanak csak a gyavak! IE az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag! Ez kell a hardcore usereknek!"

Idézet a #miskolc csatiról :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
"FireFoxot hasznaljanak csak a gyavak! IE az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag! Ez kell a hardcore usereknek!"

Idézet a #miskolc csatiról :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ghost cb
LÁÁÁLLLL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez kurvajo!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Sorozás,doktor az újonchoz:
Hajoljon le bokafogás:
Újonc hajol,orvos kukkant,közben megkérdezi:
-Dohányzik?
-Miért?Tán kormos?!
Narcotic Syntax
ezek a jo viccek. rövidek de mégis én vagy 3 percet röhögtam rajta :D

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

LOÁL !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Narcotic Syntax
A zsidó mikulás elmegy az óvodába. Kirakja az ajándékait és így szól:
- Na, gyerekek, lehet vásárolni.

muhahhaaa

(de :)

passz. Ezt a szerdai Nógrádban olvastam, onnan pötyögtem be.

(Az aláírásod nem a Macskafogóból van véletlenül?)

Buci
ÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDD ÜBERLÁL<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

carpe diem

ez jó!
már tök régóta keresem, több éve olvastam valahol
bár abban szó esett holmi gyerek 1.0 és 2.0, rendkívül erõforrásigényes alkalmazásokról, amiket a feleség 1.0 indít el :)

ez súlyos, de mennyire igaz! (a személyes képeket én is szívesen nézegetem :-) )

Mielõtt valaki levótmázna, ezt azok kedvéért írom, akik még nem ismerik:

Számítógépes user kérdése:
Tavaly a Barátnõ 1.0-t
Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a "gyerek" processzt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erõforrásigénye. A termékismertetõben nem esik szó errõl a jelenségrõl. Ráadásul a Feleség 1.0 mniden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltõdik. A különbözõ programok, úgy mint az Éjszakai póker 3.0 vagy a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tûnik, nem tudom kiirtani a rendszerbõl a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnõ 1.0-ra való visszatérésen, de az uninstall nem mûködik. Tudnak segíteni?

Válasz:
Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnõ 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez puszta szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindennt õ futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 késõbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erõforrások jelentõs sérülésével járhat. Néhányan megpróbálták installlni a Barátnõ 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával tallákoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnõ 2.0-t futtatni a háttérben, Feleség 1.0 mûködésével egyidõben. Feleség 1.0 azonban érzékeli a Barátnõ 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerûbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem telepíti a Feleség szoftvernek, csak a Barátnõt használja. A Barátnõ 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók! És akinek ez még nem elég, az jobb, ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertõzött az Anyós 1.0 nevû rendkívül veszélyes és kártékony vírussal, ami még a Feleség 1.0 meglévõ és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.

RelakS
Uáááááííííááááá!!!!! :D:D:D:D:D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

...viccking.hu...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Crem
Ez n°1 !:DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

<#taps><#nyes>

:D:D

Dzsini
Egy pasi ul a barpultnal, mar felig el van azva, latszik, hogy rossz kedve van.
Arra jar egy baratja.
- Mi baj van cimbora?
- Emlekszel arra a csajra a munkahelyemrol, akirol meseltem neked?
- Aki most lepett be a cegedhez?
- Igen, igen, akit ha csak meglatok, rettento erekciom tamad.
- Es, mi tortent?
- Osszeszedtem a batorságom és randira hivtam. Es igent mondott, ma delutan mentem fel a lakasara.
- Remek!
- Hogy ne riasszam el az elso alkalommal, a farkamat a combomhoz ragtapaszoztam és igy mentem fel hozza. Becsengettem, és o kijott elem. Nagyon melyen dekoltat felsoben es egy eszbonto miniszoknyaban.
-Es?
- Pofan rugtam....

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de ha nem lett volna ezerszer...

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom