Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy ember, akinek fekete monoklija van a szeme alatt, felszáll a repülőre
és elfoglalja a helyét. Észreveszi, hogy a mellette ülo férfinek is monoklija van a szeme alatt.
- Micsoda véletlen! -kiáltja. - Mindkettőnknek monokli van a szeme alatt.
Megkérdezhetem, hogyan szerezte a magáét?
- Persze, egy freudi elszólás okozta. A jegypénztárnál egy baromi csinos szőke hajú nő szolgált ki a legnagyobb mellekkel, amit valaha láttam.
Azt akartam kérdezni , hogy:
"A mellékhelyiség, az merre van?", de úgy jött ki a számon, hogy :" A szentségét, melle az van!", mire ő lenyomott egyet.
Az másik erre azt mondja:
- Ez hihetetlen, az enyém is egy freudi elszólás következménye. Azt akartam mondani a feleségemnek reggel, hogy "Drágám, tölts nekem még egy kávét", de véletlenül azt mondtam , hogy : " A kurva anyádat te egocentrikus kövér picsa , te basztad el az egész életemet ".