Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
szando #15900 Nem tudom, találkoztatok-e már az 56-os villamos vonalán azzal az emberrel, aki _egyfolytában_, megállás nélkül magában beszél, jobbanmondva nem magában, hanem a villamos utasaihoz. De nagyobbnál nagyobb baromságokat, sajnos nem jagyzem meg könnyen az ilyeneket, de párra emlékszem, pl. "Most jöttem a marsról, itt parkol az űrhajóm", "Szűz Mária is magyar volt, de ez már régi történet", vagy akár "Ez a takaró puhább mint a tegnapi".
Ez a feketeribizli-stílus (máshol is láttam már irkálni) kiköpött ugyanolyan mint az a duma amit az az ember levág az ötvenhatoson. Ez vagy egy betegség (én úgy veszem észre minthogyha ez a beteges hazudozás egyik fajtája lenne, bár nem nagyon értek az ilyenekhez), vagy feketeribizli=az 56-osos emberrel.
Bocs az offért, de ezt le kellett írnom.