Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • szando
    Nem tudom, találkoztatok-e már az 56-os villamos vonalán azzal az emberrel, aki _egyfolytában_, megállás nélkül magában beszél, jobbanmondva nem magában, hanem a villamos utasaihoz. De nagyobbnál nagyobb baromságokat, sajnos nem jagyzem meg könnyen az ilyeneket, de párra emlékszem, pl. "Most jöttem a marsról, itt parkol az űrhajóm", "Szűz Mária is magyar volt, de ez már régi történet", vagy akár "Ez a takaró puhább mint a tegnapi".
    Ez a feketeribizli-stílus (máshol is láttam már irkálni) kiköpött ugyanolyan mint az a duma amit az az ember levág az ötvenhatoson. Ez vagy egy betegség (én úgy veszem észre minthogyha ez a beteges hazudozás egyik fajtája lenne, bár nem nagyon értek az ilyenekhez), vagy feketeribizli=az 56-osos emberrel.
    Bocs az offért, de ezt le kellett írnom.