41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#15927 csak átlagot nézünk, hogy az összes férfi összesen mennyit fog kezet nővel -
#15926 hát igen de pl. ha elmész 1 buliba és ott van 1 nő ismerősöd akkor azzal nem fogsz kezet legfeljebb más testrészt [morbid] -
Zsoldos #15925 Mondjuk egy noi uzletfelnek integettek, vagy adtok nekik egy cuppanost? :) -
#15924 vagy csak napi átlagot néztek, tehát naponta ~1/25 rovart nyelünk le, és ebből jön az adat -
#15923 akkor majd minden nő, akivel ekzet fog az ember, éppen maszturbált? akkor a nők állandóan maszturbálnak? -
#15922 van még 1 rakat (2-3) ha kell odaadom :DDDD
de ez nagyon nagy :D -
#15921 lionking logó! :)
(ugye?) -
Zsoldos #15920 élet és tudomány on
Kb realis adat lehet, ez nagyjabol 25 naponta egy rovar. Akar igaz akar nem, statiszikak keszitese altalaban nem ugy megy, hogy egyesevel szamolnak. En nem tartom lehetetlennek az emberiseg szamara kideriteni ezt az adatot. Amugy inkabb azt tartanam valoszinutlennek, ha kevesebb lenne. Ha csak unatkoztal, flamelni akartal kicsit, es most farasztalak ezzel, akkor bocs.
élet és tudomány off -
HUmanEmber41st #15919 Ehh nem tűnt fel, h ez a "VICCEK" topic, nem az élet és tudomány ???? -
#15918 -
#15917 nekem meg az, hogy ez egy kurva nagy faszság. vaj a szerzője honnan jött rá, hogy évente 14 rovart nyelünk le álmunkban? vkit egy éven keresztül megfigyelt alvás közben.
ez így szar. -
#15916 nekem ebben az ütött szöget a fejemben hogy nővel elég ritkán fog kezet az ember...legalábbis itt :D
-
#15915 - Évente 11 olyan nővel fogunk kezet, aki éppen maszturbált de elfelejtett kezet mosni.
es hagy olyannak aki mar megmosta. csak a valoszerusegszamitas miat, hogy erdemes e megkerdezni valakitol, hogy maszturbalt-e talalkozasunk elot... maert ugyebar itt vagyok en es nem kell sajat maganak megcsinalni...
masik dolog ami eszrevettem, hogy a ferfiak maszturbalas utan megmossak a kezuket :) vajon miert... -
#15914 Tudtad, hogy...?
- Egy óra fürdés a helyi strandon kb 1/2 liter vizelettel hoz közeli kapcsolatba.
- Egy átlagos napon 15 pénisszel kerülsz kapcsolatba, úgy, hogy gazdájuk előtted előtt fogott meg egy kilincset.
- Egy átlagember évente 12 db fanszőrt fogyaszt el.
- Évente 14 rovart nyelünk le, álmunkban.
- Évente 11 olyan nővel fogunk kezet, aki éppen maszturbált de elfelejtett kezet mosni.
- Évente 6 olyan férfivel fogunk kezet, aki ugyanígy járt.
- Egy esküvőn 1/100 az esélye, hogy herpeszt kaphatunk valakitől.
- Naponta 1 liter bélgázt lélegezünk be. -
#15913 -
#15912 #15909 Ahogy mondod, nem illik ilyennel viccelni.Cúna, viszont ötletes szóvicc. -
#15911 -
#15910 Cigány család tolja az úton a taligát, benne cókmók, meg a kis purdék.
Jön egy kamion, kivasalja őket, megáll, áttolat rajtuk, majd a sofőr kiszáll, leönti egy kanna gázolajjal és meggyújtja őket.
Ekkor veszi észre, hogy az útszéli fa mögül kilép egy rendőr.
Odasétál a sofőr mellé és így szól:
- Húsz éve teljesítek szolgálatot, de ilyen csúnya öngyilkosságot még nem láttam! -
#15909 Végülis a hsz-om lényege ez volt, nemde? thx! -
#15908 -
aqspd #15907 Egy utolsó mondat:
Ez neked kés? -
#15906 Sírfeliratok:
1. Mondtam, hogy beteg vagyok.
2. Voltam, mert lettem, Untam, hát mentem.
3. Így még sose jártam!
4. Utánaaam!
5. Már nem butulok tovább. (Erdős Pál) -
#15905 :D
egyik jobb mint a másik
forgószél volt:DD
najó téleg szomorú nem illik ezzel viccelődni
-
#15904 Főleg, hogy nem tornádó volt, hanem hurrikán, ami közel sem ugyanaz. sry :-( -
#15903 nem ő találta ki, 1-1,5 hete is fennvolt -
#15902 Gondolom te találtad ki, elég gány, főleg hogy New Orleansban tornádó volt, nem cunami és ez egyáltalán nem vicces, sry... :-( -
Jhon Balu #15901 Sorozás van az erdőben, de természetesen sok állat nem akar katona lenni. A nyuszika elmegy a bölcs bagolyhoz:
- Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát nyuszika, neked hosszú füled van, ha levágod az egyiket,nem leszel katona. A nyuszika így is tesz, és meg is ússza a dolgot. Igen ám, de a róka sem akar katona lenni. Ő is elmegy a bagolyhoz:
- Ó, bagoly, te olyan bölcs vagy, adj nekem tanácsot!
- Hát, róka, ha levágod a szép, hosszú lompos farkad, megúszod. A róka így tesz, és meg is ússza a katonaságot.
No, de már akkor a medve sem akar katona lenni:
- Ó, bölcs bagoly, adj tanácsot!
- Hát, medve, neked se hosszú füled, se hosszú farkad, nincs más megoldás, le kell vágnod a faszodat! Szegény medve, nem látván más kiutat, szörnyu kínok közöt megteszi. Ezután megy a sorozásra, de a sorozóbizottság már messzirol kiabál neki:
- Medve, te ne is gyere, neked lúdtalpad van!
-
szando #15900 Nem tudom, találkoztatok-e már az 56-os villamos vonalán azzal az emberrel, aki _egyfolytában_, megállás nélkül magában beszél, jobbanmondva nem magában, hanem a villamos utasaihoz. De nagyobbnál nagyobb baromságokat, sajnos nem jagyzem meg könnyen az ilyeneket, de párra emlékszem, pl. "Most jöttem a marsról, itt parkol az űrhajóm", "Szűz Mária is magyar volt, de ez már régi történet", vagy akár "Ez a takaró puhább mint a tegnapi".
Ez a feketeribizli-stílus (máshol is láttam már irkálni) kiköpött ugyanolyan mint az a duma amit az az ember levág az ötvenhatoson. Ez vagy egy betegség (én úgy veszem észre minthogyha ez a beteges hazudozás egyik fajtája lenne, bár nem nagyon értek az ilyenekhez), vagy feketeribizli=az 56-osos emberrel.
Bocs az offért, de ezt le kellett írnom. -
Jhon Balu #15899 Papa beszélget kevésbé gyors felfogású kisfiával...
- Fiam, mennyél le a boltba...
- Bóótbaa?
- Azt, hozzál húrkát...
- Húúúrkááát?
- De ne véreset!
- Deeneevééreset?
-
Jhon Balu #15898 Szmeagol sétál a vízáztatta és lepusztult New Orleans utcáin a polgármesterrel.
Szmeagol savanyú arccal fordul kísérőjéhez:
- Cúna mi ?
-
#15897 naugye ;) -
#15896 igen, és jól látod hogy példának írtaam :) -
#15895 :S:S:A:SD:S:D:SDDDDDDDDDDDD *5 percen keresztül* -
#15894 Harci repülőgép közelít éjszaka az anyahajó felé.
- Torony a Vadásznak: azonosítsd magad!
A pilóta épp tréfás kedvében van:
- Találd ki, hogy ki vagyok!
Torony lekapcsolja az összes fényt:
- Akkor most meg te találd ki, hogy hol vagy...
Hogy hívják a katonák a szexológust?
- Fegyverszakértő!
Az idős tábornok és adjutánsa egy sátorban alszanak a hadsereg éves nagygyakorlatán. Éjjel a tábornok meg akarja vakarni a szerszámát de a tapogatás közben érzi, hogy elképesztő erekciója van. Emígyen kiált fel:
- Százados úr, keljen fel, üljön be a dzsipbe, menjen be a városba, és azonnal hozzon nekem egy kurvát. Értette?
- Igenis, tábornok úr, de előbb kérem, engedje el a farkamat! -
#15893 :DD -
#15892 Katonaságban az őrmester bemegy a katonákhoz.
-álljon ide aki megb*szta a párnát
Kiáll mindenki kivéve egy katonát.
-gratulálok katona hogy hívják magát?
-Párna József uram -
#15891 Szőkenő miért esett ki az 5.-ről?
Vasalta a függönyt.
-
#15890 nemtudom lehet,én egy havertól hallottam -
#15889 2 favágó megy az erdőben.Megkérdezi az egyik a másikat:
-Tudsz vagánykodni?
-nem én
-na figyelj
a favágó feldobja a fejszéjét utánaugrik szaltózik vele....
-na látod így kell ezt csinálni
Másnap a favágó megy a fiával.Na majd szerez nála egy jó pontot megpróbálja előadni amit a haverja muatatott neki.
-fiam tudsz vagánykodni?
-nem én
-na figyelj
Favágó feldobja a fejszét megbotlik és beleáll a fejébe.Gyerek nézi egy darabig aztán hazamegy.Megkérdezi az anyja:
-Fiam hol van apád?
-Kint vagánykodik az erdőben
-
#15888 tvr hét:D