Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Shaman
    Bankosok hajrá!

A nagynenem meghalt iden Januarban. A Citibank a februari es a marciusi szolgaltatasi dijakat raterhelte nagynenem hitelkartyajara, hozzaadta a kesedelmi dijakat es a kesedelmi kamatot. Mivel a bankszamla egyenlege akkor 0.00 Ft a szamla osszesen kb 12000 Ft -rol szolt.

Felhivtam a Citibankot:

En: "Azert telefonalok, hogy elmondjam, meg januarban meghalt."
    Citibank: "A bankszamla soha sem lett megszuntetve, igy a kesedelmi dijak es koltsegek tovabbra is esedekesek."

En: "Esetleg megprobalhatnak atadni a Vegrehajtasnak?"
    CB: "Mivel mar tobb mint ket honapos a keses, ez mar meg is tortent."

En: "Szoval mit fog a Vegrehajtas csinalni mikor rajonnek hogy a nagynenem mar halott?"
    CB: "Tovabb adhatjak a szamlajat a Csalasi Ugyosztalynak, esetleg feljelenthetik a Hitel Intezetnel. Vagy akar mindketto!!"

En: "Gondolja, hogy Isten haragudni fog ra?"
    CB: "Hogy mi?"

En: "Nezze, ertette amit az elobb mondtam? Arrol, hogy a nagynenem meghalt?"
    CB: "Azt hiszem beszelnie kellene a felettesemmel."
    (A felettes veszi at a telefont)

En: "Azert telefonalok, hogy elmondjam, meg januarban meghalt."
    CB Felettes: "A bankszamla soha sem lett megszuntetve, igy a kesedelmi dijak es koltsegek tovabbra is esedekesek."

En: "Ugy erti, hogy a hagyatekabol fognak Vegrehajtani?"
    CB Felettes: (tetovazik) "On a holgy ugyvedje?"

En: "Nem, az unokaoccse vagyok." Ezutan megadtam minden informaciot a nagynenem ugyvedjevel kapcsolatban.
    CB Felettes: "El tudna nekunk kuldeni faxon a halotti bizonyitvanyt?"

En: "Persze." Elkuldtem a faxot.
    Miutan megkapjak a faxot:
    CB Felettes: "A rendszerunk meg nincs felkeszitve halalesetek kezelesere."

En: "Oh....."
    CB Felettes: "Nem tudom miben segithetnek meg."

En: "Hat, ha majd egyszer kitalaljak, nagyszeru lesz. Ha pedig megsem, gondolom akar tovabbra is szamlazgathatjak a kesedelmi dijakat. Azt hiszem a nagynenem nem fog megharagudni."
    CB Felettes: "Nos, a kesedelmi dijak es koltsegek *tovabbra is* esedekesek."

En: "Ok. Megadjam a nagynenem uj szamlazasi cimet?"
    CB Felettes: "Az sokat segitene."
    Megadom a temeto cimet es a parcella szamat.
    CB Felettes: "De Uram, ez egy temeto cime..."
    En: "Igazan? Az on bolygojan hova teszik a halottakat?"