Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Bankosok hajrá!
A nagynenem meghalt iden Januarban. A Citibank a februari es a marciusi szolgaltatasi dijakat raterhelte nagynenem hitelkartyajara, hozzaadta a kesedelmi dijakat es a kesedelmi kamatot. Mivel a bankszamla egyenlege akkor 0.00 Ft a szamla osszesen kb 12000 Ft -rol szolt.
Felhivtam a Citibankot:
En: "Azert telefonalok, hogy elmondjam, meg januarban meghalt."
Citibank: "A bankszamla soha sem lett megszuntetve, igy a kesedelmi dijak es koltsegek tovabbra is esedekesek."
En: "Esetleg megprobalhatnak atadni a Vegrehajtasnak?"
CB: "Mivel mar tobb mint ket honapos a keses, ez mar meg is tortent."
En: "Szoval mit fog a Vegrehajtas csinalni mikor rajonnek hogy a nagynenem mar halott?"
CB: "Tovabb adhatjak a szamlajat a Csalasi Ugyosztalynak, esetleg feljelenthetik a Hitel Intezetnel. Vagy akar mindketto!!"
En: "Gondolja, hogy Isten haragudni fog ra?"
CB: "Hogy mi?"
En: "Nezze, ertette amit az elobb mondtam? Arrol, hogy a nagynenem meghalt?"
CB: "Azt hiszem beszelnie kellene a felettesemmel."
(A felettes veszi at a telefont)
En: "Azert telefonalok, hogy elmondjam, meg januarban meghalt."
CB Felettes: "A bankszamla soha sem lett megszuntetve, igy a kesedelmi dijak es koltsegek tovabbra is esedekesek."
En: "Ugy erti, hogy a hagyatekabol fognak Vegrehajtani?"
CB Felettes: (tetovazik) "On a holgy ugyvedje?"
En: "Nem, az unokaoccse vagyok." Ezutan megadtam minden informaciot a nagynenem ugyvedjevel kapcsolatban.
CB Felettes: "El tudna nekunk kuldeni faxon a halotti bizonyitvanyt?"
En: "Persze." Elkuldtem a faxot.
Miutan megkapjak a faxot:
CB Felettes: "A rendszerunk meg nincs felkeszitve halalesetek kezelesere."
En: "Oh....."
CB Felettes: "Nem tudom miben segithetnek meg."
En: "Hat, ha majd egyszer kitalaljak, nagyszeru lesz. Ha pedig megsem, gondolom akar tovabbra is szamlazgathatjak a kesedelmi dijakat. Azt hiszem a nagynenem nem fog megharagudni."
CB Felettes: "Nos, a kesedelmi dijak es koltsegek *tovabbra is* esedekesek."
En: "Ok. Megadjam a nagynenem uj szamlazasi cimet?"
CB Felettes: "Az sokat segitene."
Megadom a temeto cimet es a parcella szamat.
CB Felettes: "De Uram, ez egy temeto cime..."
En: "Igazan? Az on bolygojan hova teszik a halottakat?"