Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Raszkolnyikov #15527 Szerintem meg azoknak sincs igazuk akik minden általuk elkövetett szemétség után a holokauszt mögé bújnak, meg neked sincs. Pl.: biztos van olyan zsidó aki nem így csinállja,aki tisztességesen él meg minden és mivel ők is zsidóknak mondják magukat, ezzel a zsidóútálattal őket is megsérted. Ezt a gyűlöletet azok a valakik keltik az emberekben akik az ócsmánydolgaikat lerendezhetik azzal (ebben a fenenagy szabadságban meg egyenlőségeben) hogy megemlítik a származásukat és így rajtuk már nem is fog a törvény. Szerintem ezek a szar emberek, de ők nem azért szar emberek mert zsidók. Szóval ez nem törvényszerű. Van ilyen magyarból is nem is kevés, csak ők nem élhettenek ezzel a "kiváltsággal".
Szóval én egyáltalán nem vagyok semmien náció ellen, én tisztességtelenember ellenes vagyok.