Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Raszkolnyikov
    Szerintem meg azoknak sincs igazuk akik minden általuk elkövetett szemétség után a holokauszt mögé bújnak, meg neked sincs. Pl.: biztos van olyan zsidó aki nem így csinállja,aki tisztességesen él meg minden és mivel ők is zsidóknak mondják magukat, ezzel a zsidóútálattal őket is megsérted. Ezt a gyűlöletet azok a valakik keltik az emberekben akik az ócsmánydolgaikat lerendezhetik azzal (ebben a fenenagy szabadságban meg egyenlőségeben) hogy megemlítik a származásukat és így rajtuk már nem is fog a törvény. Szerintem ezek a szar emberek, de ők nem azért szar emberek mert zsidók. Szóval ez nem törvényszerű. Van ilyen magyarból is nem is kevés, csak ők nem élhettenek ezzel a "kiváltsággal".

Szóval én egyáltalán nem vagyok semmien náció ellen, én tisztességtelenember ellenes vagyok.