Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • CaviaR
    OFF

Hát ilyet. Emlékesztek CrazyGirl képére a napokban, amin egy madár volt felakasztva, és milyen humorosnak találta?
    Ma ülök előadáson, a mögöttem ülő sorban felfigyeltem a beszélgetésre, mert erről a madárról volt szó. Előzményt nemtudok, mert csak arra figyeltem föl, hogy röhögve meséli a balfék haverjainak egy hosszúhajú idióta, hogy "höhö eltaláltam, az meg elfeküdt".
    Látta hogy vergődik, ezért megpróbálta fejbelőni, de csak a csőrét találta el, az meg letörött. Később kiderült, hogy a tüdejébe lőtt, és a vérétől fulladt meg a madár. Ezen eröltetve röhögött, mert érezte, h ez már beteges. Aztán elmesélte, hogy amikor fellógatta, h lefényképezze, folyott a vér a szájából. Ezt már ő maga sem találta viccesnek, de próbált röhögni.

Amúgy tipikusan olyan ember akit csak azért nem köpnék arcon, mert kár a nyálért.

ON