Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
OFF
Hát ilyet. Emlékesztek CrazyGirl képére a napokban, amin egy madár volt felakasztva, és milyen humorosnak találta?
Ma ülök előadáson, a mögöttem ülő sorban felfigyeltem a beszélgetésre, mert erről a madárról volt szó. Előzményt nemtudok, mert csak arra figyeltem föl, hogy röhögve meséli a balfék haverjainak egy hosszúhajú idióta, hogy "höhö eltaláltam, az meg elfeküdt".
Látta hogy vergődik, ezért megpróbálta fejbelőni, de csak a csőrét találta el, az meg letörött. Később kiderült, hogy a tüdejébe lőtt, és a vérétől fulladt meg a madár. Ezen eröltetve röhögött, mert érezte, h ez már beteges. Aztán elmesélte, hogy amikor fellógatta, h lefényképezze, folyott a vér a szájából. Ezt már ő maga sem találta viccesnek, de próbált röhögni.
Amúgy tipikusan olyan ember akit csak azért nem köpnék arcon, mert kár a nyálért.
ON