Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
-Az anyósom olyan mint egy húsvéti tojás.
-Erosen festett és elobb-utóbb összetöröm.
A választásokon a MIÉP kerül kormányra. Bekasztniznak 3 csókát, két fehér embert meg egy cigányt. Kérdezik egymástól, hogy ki miért van bent.
Mondja az elso fehér: - Én megfojtottam a feleségem, baltával felaprítottam és elástam az erdoben. Kaptam 15 évet. Ebbol elengedtek 10et, jó magaviseletért további 3at, egy
évet már ültem, jövöre szabadulok.
Mondja a másik fehér: - Én megeroszakoltam az anyámat és a húgomat. Kaptam 10 évet. Ebbol elengedtek 5öt, jó magaviseletért további 3at, egy évet már ültem, jövore szabadulok.
Hát te mér ülsz, cigány? - Kaptam 20 évet, mert kivilágítatlanul bicikliztem az úton. Elengedtek belole 3 hónapot, mert fényes nappal volt.
Az asszony elmegy az állatkereskedésbe, hogy meglepje az urát.
- Jó napot asszonyom!
- Jó napot, egy papagájt szeretnék.
- Sajnos csak egy darab van. Igaz hogy eddig a kupiban volt, de nagyon aranyos.
Az asszony megveszi. Hazamegy, letakarja, majd várja haza imádottját.
A férj hazaérkezik, bemegy a szobába, felesége lerántja a leplet a kalitkáról, erre a papagáj körülnéz és megszólal:
- Hm... új szoba... új ágy.... új Kurva... SZEVASZ BÉLA!!!!
A boldog uj lakastulajdonost meglatogatja baratja. Hosszasan beszelgetnek meg ejfel utan is, mikor a barat eszrevesz a falon egy reztanyert raakasztva egy rezkalapaccsal. Meg is kerdezi:
- Az micsoda a falon?
- Beszelo ora.
- ???
Erre a tulaj odamegy a tanyerhoz, hatalmasat raut a kalapaccsal, mire a falon keresztul uvoltes hallatszik:
- Hajnali fel ketto van, a k**va anyad, mi a p**at csinalsz!?