Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Bobber
    -Az anyósom olyan mint egy húsvéti tojás.
    -Erosen festett és elobb-utóbb összetöröm.

A választásokon a MIÉP kerül kormányra. Bekasztniznak 3 csókát, két fehér embert meg egy cigányt. Kérdezik egymástól, hogy ki miért van bent.
    Mondja az elso fehér: - Én megfojtottam a feleségem, baltával felaprítottam és elástam az erdoben. Kaptam 15 évet. Ebbol elengedtek 10et, jó magaviseletért további 3at, egy
    évet már ültem, jövöre szabadulok.
    Mondja a másik fehér: - Én megeroszakoltam az anyámat és a húgomat. Kaptam 10 évet. Ebbol elengedtek 5öt, jó magaviseletért további 3at, egy évet már ültem, jövore szabadulok.
    Hát te mér ülsz, cigány? - Kaptam 20 évet, mert kivilágítatlanul bicikliztem az úton. Elengedtek belole 3 hónapot, mert fényes nappal volt.

Az asszony elmegy az állatkereskedésbe, hogy meglepje az urát.
    - Jó napot asszonyom!
    - Jó napot, egy papagájt szeretnék.
    - Sajnos csak egy darab van. Igaz hogy eddig a kupiban volt, de nagyon aranyos.
    Az asszony megveszi. Hazamegy, letakarja, majd várja haza imádottját.
    A férj hazaérkezik, bemegy a szobába, felesége lerántja a leplet a kalitkáról, erre a papagáj körülnéz és megszólal:
    - Hm... új szoba... új ágy.... új Kurva... SZEVASZ BÉLA!!!!

A boldog uj lakastulajdonost meglatogatja baratja. Hosszasan beszelgetnek meg ejfel utan is, mikor a barat eszrevesz a falon egy reztanyert raakasztva egy rezkalapaccsal. Meg is kerdezi:
    - Az micsoda a falon?
    - Beszelo ora.
    - ???
    Erre a tulaj odamegy a tanyerhoz, hatalmasat raut a kalapaccsal, mire a falon keresztul uvoltes hallatszik:
    - Hajnali fel ketto van, a k**va anyad, mi a p**at csinalsz!?