Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Jhon Balu
    A bárban a csinos pincérnőnek mondja az egyik vendég:
    - Hölgyem, fogadna velem 5000 forintba, hogy ki tudok úgy menni a mosdóba, hogy az egyik szememet rajta tartom az italomon?
    A pincérnő elnéz a férfi WC felé, és látja, hogy az a folyosó végén van, ahonnan nem látni a pultot. Előveszi a pénzt, leteszi az asztalra. A férfi erre kiveszi az üvegszemét, leteszi az itala mellé, majd kimegy. Amikor visszajön, tovább fűzi a pincérnőt:
    - Fogadjunk ismét 5000 forintba, hogy meg tudom harapni a saját fülemet!
    A pincérnő gondolja, ezt már biztosan nem lehet megcsinálni, kitesz hát ismét 5000 forintot. A férfi erre kiveszi a protézisét, és megharapja vele a saját fülét. Kis idő múlva megint fogadást ajánl:
    - Na, hölgyem, itt az alkalom, hogy visszanyerje a pénzt! Fogadjunk dupla vagy semmi alapon, hogy képes vagyok úgy szeretkezni önnel, hogy nem vesz észre semmit belőle!
    A nő tanakodik magában, majd gondolja, ez már biztos nem jön össze a pasinak, így hát belemegy a dologba.
    Hátramennek a sötét folyosón, majd az egyik irodában megtörténik a dolog. A nő büszkén mondja:
    - Hohó! Elvesztette a fogadást, mindent éreztem!
    A férfi előveszi a 10 000 forintot, átnyújtja, majd búsan mondja:
    - Könnyen jött, könnyen ment...