41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#15046 bazzz ne legyé' má gusztustalan vazze -
#15045 ne kötekedj vagy megmondlak az anyunak:| -
#15044 de ha nincs belük -
#15043 "a csövesek találnak egy kibelezett hullát az erdőben" igy kezdödik a többi ugyanez.
egyébként meg vótmár -
#15042 jujj....de gáz... -
Jhon Balu #15041 A bárban a csinos pincérnőnek mondja az egyik vendég:
- Hölgyem, fogadna velem 5000 forintba, hogy ki tudok úgy menni a mosdóba, hogy az egyik szememet rajta tartom az italomon?
A pincérnő elnéz a férfi WC felé, és látja, hogy az a folyosó végén van, ahonnan nem látni a pultot. Előveszi a pénzt, leteszi az asztalra. A férfi erre kiveszi az üvegszemét, leteszi az itala mellé, majd kimegy. Amikor visszajön, tovább fűzi a pincérnőt:
- Fogadjunk ismét 5000 forintba, hogy meg tudom harapni a saját fülemet!
A pincérnő gondolja, ezt már biztosan nem lehet megcsinálni, kitesz hát ismét 5000 forintot. A férfi erre kiveszi a protézisét, és megharapja vele a saját fülét. Kis idő múlva megint fogadást ajánl:
- Na, hölgyem, itt az alkalom, hogy visszanyerje a pénzt! Fogadjunk dupla vagy semmi alapon, hogy képes vagyok úgy szeretkezni önnel, hogy nem vesz észre semmit belőle!
A nő tanakodik magában, majd gondolja, ez már biztos nem jön össze a pasinak, így hát belemegy a dologba.
Hátramennek a sötét folyosón, majd az egyik irodában megtörténik a dolog. A nő büszkén mondja:
- Hohó! Elvesztette a fogadást, mindent éreztem!
A férfi előveszi a 10 000 forintot, átnyújtja, majd búsan mondja:
- Könnyen jött, könnyen ment...
-
Jhon Balu #15040 Két buzi utazik a repülőn. Épphogy felszáll a gép, odaszól egyik a másiknak:
- Te, én most úgy megvágnálak!
Mire a másik:
- Most nem lehet, itt egy csomó ember!
- Ne izgulj már, mindenki a felszállással, meg az ügyes-bajos dolgával van elfoglalva. Figyelj! Kérj egy tollat!
- KÉREK EGY TOLLAT! - ordít fel a cimbora, de senki nem figyel rá.
- Na látod! -csillan fel a kanos szeme.
Megtörténik a dolog, minden OK. Eltelik egy fél óra, jön a stewardess, és látja, hogy egy bácsika maga elé hányt.
- Bácsi miért nem kért egy zacskót? - kérdi tőle, mire az öreg:
- Hogyisne! Az előbb a fiatalember csak egy tollat kért, és úgy megdugták, hogy azóta se mer megszólalni!
-
#15039 és csövesek mikor boncolnak?.....:| -
#15038 ez csövesekkel az igazi:| -
#15037 Ez NAGYON teccett :) -
#15036 :O -
#15035 És a legjobbat kihagytad!
- ha ovális a stadion akkor, hogy van a szöglet? -
#15034 pont van itthon egy kis mákostészta, meglesz egy tányérba is: )) -
#15033 hümm...
megyek, eszem valamit :) -
#15032 én is így tudom, majdnem beírtam, jó hogy felolvastam :)
egyébként ezt tényleg Stephen King mondta -
#15031 sztem a hullás az keményebb: ) -
#15030 ez kicsit erős volt...
az #15027-est ha jól tudom, akkor Stephen King mondta egy riportban valahogy így: "Egy gyermek szíve az enyém. Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon." -
#15029 LOL EZ HASÍT :DDD -
#15028 A juhász fia hazajön a városból.
- Édesapám, nem kell többet irtania a fakasokat. Feltatáltak olyan szert, amitől impotensek lesznek.
- Jaj fiam! Ezek a városi emberek még azt sem tudják, hogy a farkas az MEGESZI,nem MEGBASSZA a juhokat!! -
#15027 Némely emberek szerint egy rohadt állat vagyok,
de ez nem igaz, gyermeki szivem van;
igaz otthon,egy befőttesüvegben az iróasztalomon.
-
#15026 Két kórboncnok munka közben elér a hulla gyomrához:
- Te, ez mákos tésztát evett vacsorára.
- Az jó...
- Én éhes vagyok, megeszem ezt. Kérsz belőle?
- Nem, kösz, nem szeretem a mákos tésztát hidegen.
- Ha nem, hát nem...
Az első kórboncnok bezabál rendesen, majd folytatják a a hulla szabdalását. Hanem kisvártatva az első elkezd émelyegni:
- Húú, de rosszul vagyok, mégse kellett volna megenni a tésztát...
Folytatják a munkát, de a pasas egyre rosszabbul lesz, végül kidobja a taccsot. Ekkor felkiált a másik:
- Ez az! Most már meleg!
-
#15025 sry ha vótmá:
Cigány bemegy a könyvtárba.Megkérdi eladótól:
-Van Puskin könyv?
-Nincs, bazze!
-És Lenin?
-AZ SINCS BAZZE!
-Akko mi van?
-Kalashnikov, BAZZE!
-Az mit írt?
-TÉGED, BAZZE!
-
Saturas #15024 Két ember bemegy a bordélyházba,amikor kijönnek, az egyik megszólal:
- Hát ennél még a feleségemmel is jobb!
Mire a másik:
- De még mennyivel! -
Saturas #15023 Fel megy a kakas Pestre.Sétálgat az utcákon, egyszer csak meglátja a grillcsirkéket a kirakatban. Szörnyű dühbe gurul és rájuk ripakodik:
-A jó anyátokat! Ti itt kvarcoltok én meg otthon a kacsákra fanyalodok! -
#15022 Megy a Józsi a Gázsihoz és megkérdi töle: - Gázsi te mit csinyálsz? - Ganélyt hányok. - Hogy te mit meg nem eszel?! -
#15021 Egy telt hölgy áll a tükör előtt:
- Tükröm, tükröm mondd meg nekem, ki a legszebb a világon?
Mire a tükör:
- Állj már félre b*zdmeg, nem látok semmit... -
#15020 A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában. -
#15019 Betörtek a Pólus centerbe. A rendőrség elfogja az elkövetőt, és viszik kihallgatni.
Kérdezik tőle:
- Neve?
- Lakatos.
- Na és a kora?
-Az nem én voltam! -
#15018 Fiú:
- Szia. Nekem te nagyon tetszel. Rögtön őszinte leszek veled. 25 vagyok, már erősen hulik a hajam, a fogaim sárgák a cigitől és rohadnak is a sok kávétól. Ha ezek után esetleg még tetszenék, akkor elkérném a számodat.
Lány:
- Tetszik, hogy ilyen őszinte és aranyos vagy. Itt a számom.
Fiú:
- Köszi, de figyelmesen átgondolva azt amit mondtam neked...ö...tudod... Te még nekem is túl igénytelen vagy. -
#15017 Két skinhead megy az utcán. Szembe megy velük két cigány.
Az egyik skinhead azt mondja a másiknak:
- Dobjunk fel egy érmét, ha fej akkor szétverjük őket, ha írás akkor össze.
-
#15016 Gyurcsány és Orbán Viktor ülnek a szolgálati autoban, és arról beszélgetnek, hogy lehetne felvidítani a népet. Egyszer csak hátra szóla a sofőr:
- Behajtsak a Dunába?
-
Feleség naplója:
Tegnap a férjem nagyon szomorú volt. Megkérdeztem tőle, hogy mi a baj, mire azt felelte, hogy semmi. Csak ült a fotelben egyetlen szó nélkül. Megint megkérdeztem tőle, hogy mi a baja, de nem válaszolt semmit. Annyira bánatos voltam, hogy bementem a hálószobába és lefeküdtem. Kb. egy fél óra múlva bejött ő is, és szeretkeztünk. Nem olyan volt, mint máskor. Elaludtam a gondolataimba.
Férj naplója:
Vesztett a Fradi, de dugtunk egy jót.
-
#15014 - Doktor úr, igaz hogy a sárgarépától merev lesz a farkam?
- Igen,ha jó erősen odadrótozza.
-
#15013 Ez fáj:
Melyik madár bántja a kínaiakat? - A sárgarugó. -
#15012 Ez de gonosz
Legyen 20 négyzetméter ablakod, de ne lássál ki rajta a gyógyszeres dobozoktól!
-
#15011 ez tényleg jó :)
mondjuk ismertem, akkor is ismerős valahonnan, sejtem honnan szeded a vicceket, de csakazért se fogod megmondani :) -
#15010 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZZZEEEEE!!!!!! -
#15009 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na ez a legjobb!!!!!!!!! -
#15008 :DDDDDDDDD Ez nagyon jó!! .DD -
d4v1d #15007 Mire táncolnak a programozók a buliban?
- Algoritmusra.