Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • pelleri
    Az asszony három fia meggazdagszik, és mikor egy napon hazatérnek, mindhárman ajándekot hoznak idős anyjuknak.
    Az első:
    - Én egy hatalmas házat építettem édesanyánknak.
    A második:
    - Küldtem neki egy Mercedes-t, sofőrrel együtt.
    A harmadik:
    - Az ényem a legkülönlegesebb! Édesanyánk nagyon szereti olvasgatni a Bibliat, de szegénynek öreg napjaira igencsak megromlott a látása. Na, én olyan különleges papagájt küldtem neki, amelyik fejből fel tudja mondani az egész Bibliát! A szerzetesek 12 éven át tanították be neki,és egymilló dolláromba került! Anyánk csak mond neki egy fejezetet és verset, és a papagáj már idézi is neki.
    Nemsokára kaptak egy levelet az idős asszonytól:
    Az első fiúnak:
    - Olyan nagy ez a ház, fiam... Én úgyis csak egyetlen szobában lakom, de mindet takarítani kell.
    A másodiknak:
    - Túl öreg vagyok már, hogy autókázzak. Hova is mehetnék? Úgyhogy nem sok hasznát veszem a Mercedesnek.
    A harmadiknak:
    - Te végre tudod, mit szeret az édesanyád, fiam! Nagyon finom volt a csirke!