Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Nem tudom, hogy igaz történet-e, de én jót röhögtem rajta. :D
Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hosök tere felöl a belváros felé.
A soför nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert folyamatosan balra indexelt,
arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó hosszan nem lehet.
Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belsö sávban.
Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar megunta a lassú tempót,
és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb belátásra bírni.
A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott a bömbinek.
Erre a BMW kurva gyorsan megelözte, keresztben eléállt, és kiugrált belöle négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány.
Az egyik a furgonhoz lépett, feltépte a soför ajtaját, majd hanyatt bukfencezett.
A sofor a szép rúgás után ki is szállt, és sebtében megverte a többi hármat is.
A mutatvány elég nagy népszerüségre tett szert az Andrássy út közönsége körében.
Az rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
- Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betükkel: Fehérorosz Karateválogatott
A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A soför intézte az egészet, bár lehet, hogy ö is versenyzö volt.