Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FtranX
    Nem tudom, hogy igaz történet-e, de én jót röhögtem rajta. :D

Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hosök tere felöl a belváros felé.
    A soför nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert folyamatosan balra indexelt,
    arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó hosszan nem lehet.
    Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belsö sávban.
    Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar megunta a lassú tempót,
    és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb belátásra bírni.
    A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott a bömbinek.
    Erre a BMW kurva gyorsan megelözte, keresztben eléállt, és kiugrált belöle négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány.
    Az egyik a furgonhoz lépett, feltépte a soför ajtaját, majd hanyatt bukfencezett.
    A sofor a szép rúgás után ki is szállt, és sebtében megverte a többi hármat is.
    A mutatvány elég nagy népszerüségre tett szert az Andrássy út közönsége körében.

Az rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
    - Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!

A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betükkel: Fehérorosz Karateválogatott

A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A soför intézte az egészet, bár lehet, hogy ö is versenyzö volt.