Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    Bemegy a paraszt a falusi kocsmába, és közben folyamatosan hajtogatja:
    - Van amit nem lehet megmagyarárzni. Egyszerűen van, amit nem lehet megmagyarázni. Bizony, bizony.
    - De hát mi történt Pista bácsi?
    - Van amit nem lehet megmagyázni, no. Bemegyek reggel az ólba, hogy megfejjem a Riska tehenet. De amint akarom fejni, hát felrúgja a dézsát a bal hátsó lábával. Na mondom, ez így nem lesz jó. Szóval kikötöttem a lábát a lócához. Fejtem tovább, de akkor meg a jobb hátsó lábával rúgta fel. No azt is kikötöttem a lócához, azt gondoltam, most már minden jó lesz. De ez a fránya tehén akkor meg a farkával döntötte fel a dézsát. Na ekkor mögé mentem, hogy felkötöm a farkát a gerendához. Ahogy kötöm föl, a nyújtózkodástól elpattan a huzentrógerem, és lecsúszik a gatyám térdig, ekkor belép az asszony..... szóval van, amit nem lehet megmagyarázni!