Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Bemegy a paraszt a falusi kocsmába, és közben folyamatosan hajtogatja:
- Van amit nem lehet megmagyarárzni. Egyszerűen van, amit nem lehet megmagyarázni. Bizony, bizony.
- De hát mi történt Pista bácsi?
- Van amit nem lehet megmagyázni, no. Bemegyek reggel az ólba, hogy megfejjem a Riska tehenet. De amint akarom fejni, hát felrúgja a dézsát a bal hátsó lábával. Na mondom, ez így nem lesz jó. Szóval kikötöttem a lábát a lócához. Fejtem tovább, de akkor meg a jobb hátsó lábával rúgta fel. No azt is kikötöttem a lócához, azt gondoltam, most már minden jó lesz. De ez a fránya tehén akkor meg a farkával döntötte fel a dézsát. Na ekkor mögé mentem, hogy felkötöm a farkát a gerendához. Ahogy kötöm föl, a nyújtózkodástól elpattan a huzentrógerem, és lecsúszik a gatyám térdig, ekkor belép az asszony..... szóval van, amit nem lehet megmagyarázni!