Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
tomhoo #1438 Négy éves kislány bemegy a gyógyszertárba:
- Kéjek sépen egy óvsejt!
- De kislány! Te még olyan fiatal vagy! Még ott a tej a szádon!!
- Az nem is tej...
Repülõgépen bemondja a pilóta:
-Egy hegynek tartunk, nem tudom irányítani a gépet! ...le fogunk zuhanni.
Kitör a gépen a pánik.
Egy nõ letépi magáról a ruhát és azt kiáltja:
-Valaki éreztesse velem utoljára, hogy nõ vagyok!
Mire egy férfi letépi magáról a ruháját és a nõhöz vágja:
-Nesze bazmeg, vasald ki!
Csöves felszáll a buszra, megpillant egy gyönyörû apácát, és nagyon kanos lesz. Odamegy hozzá, megpróbálja elcsábítani, de az apáca közli, hogy nem lehet, mert õ Jézusé. A csöves csalódottan arrébbsomfordál. A végállomásnál a buszsofõr megkérdezi a csövest:
- Mi történt?
- Á, semmi, meg akartam kúrni, de azt mondta, hogy õ Jézusé.
- Egyszerû a megoldás: öltözz be Jézusnak, tudod, fehér lepel, kereszt, miegymás, aztán éjjel várd meg a temetõben, mindig azon át szokott hazamenni a zárdába.
A csöves megköszöni a tanácsot, beöltözik Jézusnak és var a temetõben. Hamarosan feltûnik az apáca, a csöves eléáll és közli:
- Én vagyok Jézus, és azt akarom, hogy az enyém légy!
Így is történik. Az aktus végeztével a csöves röhögve kapja le magáról a Jézus-szerkót:
- Haha, én vagyok az, a csöves!
Mire az apáca is lekapja magáról a szerkót;
- Haha, én vagyok az, a buszsofõr!