Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
volt egy ilyen is:
egy székely csávónak felmászik egy medve a házának a tetejére ezért elmegy egy szakértőhöz, a vadászhoz.
A vadász el si megy hozzá és három dolgot visz magával: egy hálót, egy rotit meg egy hálót.
A székely fogadja a vadászt és kédezi tőle kíváncsian h ezekkel a dolgokkal h fogja leszedni a medvét?
-Hát-mondja a vadász- az úgy van h én felmegyek a tetőre, megvívok a medvével, megpróbálom lelökni, oszt ha leesik a kutya leharapja tökit ugye oszt akkó' összecsuklik és berakom a hálóba, oszt úgy!
-értme én-mondja a székely-, de akkor minek a puska?
-na a puska meg azér' kell mert ha engem lökne le a medve... na akkor azonnal lövi a kutyát!