Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Volt egyszer egy öreg ember akit Bozonak hívtak. Ennek az öregnek volt egy nőstény szamara. Ez az öreg egyszer nyert a lottón 50 ezer dollárt. Mivel nem tudta hogy mit is kezdjen ekkor összeggel és mivel soha eletében nem élt luxus körülmények között, elhatározta hogy eltölt egy éjszakát egy 5 csillagos hotelben. Kérésére meg is kapta a legjobb szobát. Elindulnak fel a lépcsőn a szamarával mikor a recepciós utána szól:
-Uram, a szamarat nem viheti magával fel a luxus lakosztályba, hagyja csak itt lent.Majd mi gondját viseljük.
Ígyhát Bozo szomorúan, de végülis lent hagyta a Szamarát. Beérve a szobába látja ám hogy minden aranyból van. Az ajtók, a kilincsek, az asztalok. Az asztalok roskadásig meg pakolva finomabbnál finomabb ételekkel. Értékesnél értékesebb vázák a sarokban, festmények a falon. Tetejébe egy egész fal méretű tv is be van szerelve a szobába. Megijed a sok drágaság láttán az öreg és mivel nem akar kárt okozni semmiben, leteríti a kabátját a padlóra, hogy majd azon alszik el.
Másnak jön fel a recepciós és kérdezni:
-Na, hogy telt az éjszaka ?
-Remekül –mondja Bozo – És mennyivel tartozom ?
-Ezer dollár a vacsoráért …
-De hát hozzá se nyúltam ! – csattant fel az öreg.
-Hát itt volt, hozzá ennie kellet volna. – mondja fölényesen - A TV használta még két ezer dollár ..
-De hát nem néztem, mert be se tudtam kapcsolni ! –vág vissza az öreg
-Hát itt volt, úgyhogy nézni kellet volna. További öt ezer az ágy használatáért …
-De hát a földön aludtam, nem is az ágyban ! – mondja rimánkodva Bozo.
-Hát itt volt, úgyhogy abban kellett volna. Tehát összesen 8 ezer dollárral tartozik!
-Hohó - Nem úgy van az ! – Kel ki magából az öreg – MAGA jön nekem 2 ezer dollárral !!
-Micsoda ? – kérdezi megrökönyödve a recepciós.
-Maga tartozik nekem 10 ezer dollárral, mert megb@szta a szamaramat !!
-De hát én nem izéltem meg a maga szamarát! – mentegetőzik a recepciós.
-Ott volt, úgy hogy megkellet volna !