Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • szurmakotium
    Volt egyszer egy öreg ember akit Bozonak hívtak. Ennek az öregnek volt egy nőstény szamara. Ez az öreg egyszer nyert a lottón 50 ezer dollárt. Mivel nem tudta hogy mit is kezdjen ekkor összeggel és mivel soha eletében nem élt luxus körülmények között, elhatározta hogy eltölt egy éjszakát egy 5 csillagos hotelben. Kérésére meg is kapta a legjobb szobát. Elindulnak fel a lépcsőn a szamarával mikor a recepciós utána szól:
    -Uram, a szamarat nem viheti magával fel a luxus lakosztályba, hagyja csak itt lent.Majd mi gondját viseljük.

Ígyhát Bozo szomorúan, de végülis lent hagyta a Szamarát. Beérve a szobába látja ám hogy minden aranyból van. Az ajtók, a kilincsek, az asztalok. Az asztalok roskadásig meg pakolva finomabbnál finomabb ételekkel. Értékesnél értékesebb vázák a sarokban, festmények a falon. Tetejébe egy egész fal méretű tv is be van szerelve a szobába. Megijed a sok drágaság láttán az öreg és mivel nem akar kárt okozni semmiben, leteríti a kabátját a padlóra, hogy majd azon alszik el.
    Másnak jön fel a recepciós és kérdezni:
    -Na, hogy telt az éjszaka ?
    -Remekül –mondja Bozo – És mennyivel tartozom ?
    -Ezer dollár a vacsoráért …
    -De hát hozzá se nyúltam ! – csattant fel az öreg.
    -Hát itt volt, hozzá ennie kellet volna. – mondja fölényesen - A TV használta még két ezer dollár ..
    -De hát nem néztem, mert be se tudtam kapcsolni ! –vág vissza az öreg
    -Hát itt volt, úgyhogy nézni kellet volna. További öt ezer az ágy használatáért …
    -De hát a földön aludtam, nem is az ágyban ! – mondja rimánkodva Bozo.
    -Hát itt volt, úgyhogy abban kellett volna. Tehát összesen 8 ezer dollárral tartozik!
    -Hohó - Nem úgy van az ! – Kel ki magából az öreg – MAGA jön nekem 2 ezer dollárral !!
    -Micsoda ? – kérdezi megrökönyödve a recepciós.
    -Maga tartozik nekem 10 ezer dollárral, mert megb@szta a szamaramat !!
    -De hát én nem izéltem meg a maga szamarát! – mentegetőzik a recepciós.
    -Ott volt, úgy hogy megkellet volna !