Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Bob betér a nyilvános vécébe s látja, hogy egy kar nélküli ember áll a piszoár elott. Miközben könnyít magán, Bob azon morfondírozik, hogy a szerencsétlen fickó hogyan is fogja megoldani a vizelést. Dolga végeztével Bob épp távozni készül, mikor az idegen a segítségét kéri. Mivel Bob jótét lélek, igent mond a felkérésre.
Az idegen kérdi: -Le tudnád húzni a cipzáram?
Bob: - Persze.
Idegen: - Elo tudod venni nekem?
Bob: - Öööö..., persze.
Bob kiveszi az idegen szerszámát, ami tele van kiütésekkel, fekélyekkel, gennyes kelésekkel, szorös gumókkal, szemölcsökkel és valami szörnyu nedv szivárog belole. Az idegen megkéri Bobot, hogy irányítsa a piszoár fele, amit Bob meg is tesz, majd lerázza, visszateszi a helyére és visszahúzza cipzárt.
A férfi azt mondja Bobnak:
-Köszi haver. Nagyon hálás vagyok ezért.
-Nem gond, de mi baja a farkadnak?
Erre a férfi kihúzza midkét karját a kabátja alól és azt mondja:
- Fogalmam sincs, de én hozzá nem érek az biztos!