Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Jezus nagyon gondterhelten osszehivja az apostolokat, hogy tartsanak egy gyulest, a vilagszerte jellemzo igen magas drogfogyasztas miatt. Hosszas megbeszeles utan arra jutnak, hogy jobban meg kell ismerniuk a problemat. Ki kell probalniuk a drogokat magukon, es akkor eldonthetik, hogy hogyan kuzdhetnenek ellene. Azt is elhatarozzak, hogy nehanyan kozuluk visszaternek a foldre es beszereznek kulonfele drogokat.
Ket nappal kesobb a tanitvanyok kezdenek visszaerkezni. Jezus az ajtonal varakozik :
- Ki az ?
- Pal vagyok.
Jezus kinyitja az ajtot.
- Mit hoztal, Pal ?
- Hasist Marokkobol.
- Nagyon jo, gyere be.
- Ki az ?
- Mark vagyok.
Jezus kinyitja az ajtot.
- Mit hoztal, Mark ?
- Marihuanat Kolumbiabol.
- Nagyon jo, gyere be.
- Ki az ?
- Mate vagyok.
Jezus kinyitja az ajtot.
- Mit hoztal, Mate ?
- Kokaint Boliviabol.
- Nagyon jo, gyere be.
- Ki az ?
- Janos vagyok.
Jezus kinyitja az ajtot.
- Mit hoztal, Janos ?
- Crack-et New Yorkbol.
- Nagyon jo, gyere be.
- Ki az ?
- Lukacs vagyok.
Jezus kinyitja az ajtot.
- Mit hoztal, Lukacs ?
- Speed-et Amszterdambol.
- Nagyon jo, gyere be.
- Ki az ?
- Judas vagyok.
Jezus kinyitja az ajtot.
- Mit hoztal, Judas ?
.....
- ITT AZ FBI, TI ROHADEKOK, KEZEKET A TARKORA, MINDENKI A FALHOZ !!