Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Hunnenkoenig
    Volt egy ilyen szöveg nemetül is, csak az sajnos valos alapokra tamaszkodott. Kb 5 evvel ezelött a nagyokosok kitalaltak a helyesirasi reformot, mialtal eleg sokminden megvaltozott es a vegen mar senki nem tudta, mit hogy kell irni.

Az osztrakok nehany ev utan arrol kezdtek tanakodni, hogy visszaallitjak a regi rendszert, de öszinten szolva nem tudom, hogy most tenyleg megtörtent-e?

A nemet iras annak idejen tüntetöleg lett megfogalmazva, mert olyan szavak jöttek ki a vegen, mint a "baletttänzer" (3 T-vel), de voltak ennel kacifantosabbak is...

Es hogy temanal maradjak itt egy vicc, amit most hallottam:

Ujsagiro lemegy videkre, hogy riportot keszitsen az ott lakok eleteröl. Az utcan talalkozik egy parasztbacsival. Megszolitja es megkeri, hogy meseljen magarol.

- Latod fiam ottan aztat a köfalat?
    - Latom.
    - Na aztat en epitettem a sajat ket kezemmel, kőrül-kőre, de gondolod, hogy az emberek ugy emlegetnek, mint a Falépítő Józsi-t? Hat azt nem teszik a rossebb essen beléjük.

Mennek tovabb, megkerdi az öreg:
    - Latod fiam ottan aztat a templomtornyot?
    - Latom.
    - Na aztat en epitettem a sajat ket kezemmel, kőrül-kőre, de gondolod, hogy az emberek ugy emlegetnek, mint a Templomépítő Józsi-t? Hat azt nem teszik a rossebb essen beléjük.

Mennek tovabb, megkerdi az öreg:
    - Latod fiam ottan aztat a hidat?
    - Latom.
    - Na aztat en epitettem a sajat ket kezemmel, kőrül-kőre, de gondolod, hogy az emberek ugy emlegetnek, mint a Hídépítő Józsi-t? Hat azt nem teszik a rossebb essen beléjük... Bezzeg egyszer basszon meg az ember egy kecskét...