Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • pelleri
    -Védd az ózonlyukat! Csak ketto van belole...
    -Reggel nem azért kelek fel az ágyból, mert nem érzem jól magam benne, hanem azért, mert kényelmetlen lenne egész nap a hátamon cipelni.
    - Olyan gonosz, hogy sírva fakad, ha lát egy üres mentőt.
    - Nem érdemes egy disznóval birkózni a pocsolyában. Mindketten mocskosak lesztek, és a disznó még élvezni is fogja.
    - Nem azt mondtam, hogy rágós a hús. Csak azt mondtam, hogy nem látom a lovat, ami odakint szokott állni.
    - Mondd meg neki, hogy kurva elfoglalt vagyok, vagy fordítva.
    - Igazi Úriembernek csak az nevezheto, aki macskának nevezi a macskát még azután is, hogy megbotlott benne, és hasraesett.
    -Ha valamikor is csábítást érzel, hogy beszélj másoknak a bajaidról, emlékezz arra, hogy hallgatóid felét nem érdekli, a másik fele pedig örül annak, hogy végre megkaptad, amit megérdemeltél.
    - Ha kleptomániás vagy, lopj rá gyógyszert!
    - Annak, hogy ne tapadjanak össze a rizsszemek fozés közben, az a titka, hogy egyenként kell megfozni oket.
    Az az abszolút boldogság, amikor a fogorvos azt mondja, hogy nem fog fájni, aztán a fúró bekapja a kezét.
    -A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
    -A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösborutol lopott el.