Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Nem azt mondta a baleset helyszínen, hogy ’jól érzem magam!’?
Joe farmer kis gondolkodás után így válaszolt:
- Nos, elmondom mi történt. Épp miután felraktam Bessie-t, a kedvenc öszvéremet...
- Nem kérdeztem részleteket - vágott közbe az ügyvéd.
- Csak válaszoljon pontosan a kérdésre! Mondta azt a baleset helyszínén, hogy ’jól érzem magam’?
Joe azt mondta:
- Nos épp miután felraktam Bessie-t a platóra és elindultam az úton...
Az ügyvéd újra félbeszakította, és azt mondta:
- Bíró úr, azt a tényt szeretném bizonyítani, hogy a baleset helyszínén ez az ember azt mondta országúti járõrnek, hogy jól van. Most pár héttel a baleset után perbe akarja fogni a kliensemet. Az a véleményem, hogy ez az ember csaló. Kérem, hogy közölje vele, egyszerûen válaszolja meg a kérdést!
De már a bírót is kezdte érdekelni Joe története, ezért azt mondta az ügyvédnek:
- Szeretném hallani, amit mondani akar.
Joe megköszönte a lehetõséget és folytatta:
- Nos, ahogy mondtam, éppen feltettem Bessie-t a kedvenc szamaramat az utánfutóra és elindultam az úton, amikor az a nagy pótkocsis teherautó átszáguldott a stop táblán és jobb oldalról eltalálta a kocsimat. Én az egyik árokba zuhantam, Bessie a másikba. Rendkívüli fájdalmaim voltak, nem tudtam megmozdulni. De hallottam Bessie-t nyögni és sóhajtozni. Hallva a nyögéseket tudtam, hogy rendkívül rossz állapotban van. Röviddel a baleset után megérkezett a járõr, õ is hallotta nyögni szegény Bessie-t, ezért átment hozzá, és megvizsgálta. Ezután elõvette a fegyverét, felhúzta, és homlokon lõtte Bessie-t. Azután átjött az én oldalamra fegyverrel a kezében és azt mondta:
- A szamara olyan rossz állapotban volt, hogy le kellett lõnöm. Ön hogy érzi magát?
- Mi a baj? Miért sírsz?
- Mert itt erõszakolt meg elõször a farkas.
Mennek tovább, és még egy olyan részhez érnek. A nyuszika megint elkezd sírni. Megkérdezi a másik:
- Már megint miért sírsz?
- Itt erõszakolt meg másodszor a farkas.
Mennek tovább, a nyuszika megint elkezd sírni, és a másik megint megkérdezi, hogy miért sír. - Itt erõszakolt meg harmadszor a farkas.
Egy olyan helyhez érnek, ahol ki van tépkedve a fû; a bokrok, a fák ki vannak csavarva. A nyuszika rettentõen röhögni kezd. Mire a másik:
- Most meg miért nevetsz?
- Itt mondtam meg a farkasnak, hogy AIDS-es vagyok!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tudod, hova kell hányni?
Hányóra.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
- Mit csinálsz Gazsi?
- Nem látod ? Magad is kitalálhatnád: szerelem a dísztárcsát!
A haverja felkap egy bazi nagy követ és betöri a szélvédôt.
- Mi csinálsz te barom ?
- Segítek. Amíg te leszereled a dísztárcsát, én kiveszem az autórádiót!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- ???
- Amikor a kopaszbarack veri a cigánymeggyet
Amugy télleg jobb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Na, cigány hol a búza?
Válasz:
- Fõnök annyi egér van ebben a raktárban hogy az õrület. Hát megették a búzát!
Fõnök:
- Te cigány, nagyon sok egér kell hogy legyen ahhoz hogy egy zsák búza eltûnjön, gyanús ez nekem. És a rizs hova lett?
Cigány:
- Mondtam fõnök az egerek azok a hibásak, akármerre lépsz, csak egér van. Azt is megették!
Fõnök:
- Jól van cigány, megették a búzát, megették a rizst, mondjuk elfogadom. De hova lett a bors? Az egerek nem esznek borsot!!! Az erõs!!!
Cigány:
- Fõnök, nem fogod elhinni, sírnak, de eszik!!!
- Doktor úr, kékül a bal herém.
- Ajaj, akkor itt nagy baj van. Sajnos amputálni kell.
Pár hét múlva megint megy az orvoshoz:
- Doktor úr, nagyon nagy baj van, kékül a jobb herém is.
- Sajnálom, azt is amputálni kell.
Egy hónap múlva:
- Doktor úr, már az egész péniszem kék.
- Ööö, véletlen nem fog önnek a farmerja???
Bocs ha kiforgatom ezt a viccet is, de szerintem így logikusabb :)
Állnak másnap a határon a gyalogosan érkezõ romák, mindegyiknek a hátán egy-egy zsák. Kérdik a határõrök az elsõt:
- No, mi van a zsákban?
- Há kakast viszek a vásárra!
A határõr rávág a zsákra gumibottal, mire felhangzik:
"Kukurikú!!!"
- Jól van, mehetsz. Hát te mit viszel? - kérdik a másiktól.
- Há malacot a vásárra!
Rávágnak arra is, felhangzik: "Uííí! Uííí!" - elengedik. Guszti gondolkodik, mit is mondjon, mit visz, hogy ne üssék meg nagyon a Gazsit. Mire odaér, ki is találja. Kérdik tõle:
- Mit viszel, Guszti?
- Há, porcelánt a vásárra!
Rávág a zsákra a határõr, mire bentrõl Gazsi megszólal:
- Há de csirr, há de csörr...!
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
- Doktor úr, hadd fejezzem be, úgy látom ezek a fényre jönnek.
Másnap megint visszamegy, hogy még mindig kék a lába. Az orvos erre megint levág egy darabot a lábából.
Harmadnap is elmegy, mert ismét bekékült a lába. Végül az orvos megállapítja, hogy csak a nadrágja fog.
Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway
A német juhász:
- Mi van veled, beteg vagy?
Tacskó:
- Ne is kérdezd, a minap szembejött velünk egy fajtiszta puli lányka. Csodálatos szépség volt. Hát én ezt hátulról megugrottam, nem tudtam ellenállni. Mivel ez nem az elsõ eset volt, elhoztak, és ki fognak herélteteni. De veled mi van?
- Tudod a gazdaasszonyom tegnap mosott. A fürdõkád fölé hajolt. Nem tudtam megállni, hátulról jól beakasztottam neki. És mivel ez nem az elsõ eset volt, most elhoztak, hogy levágják a körmeimet.
egyszer meg a regi voros idikben elvittek minket (masodikor gimisek) es a harmadikosokat az erdore egy kis ingyen melora :) (mi meloztunk a suli meg kapta a penzt). nem volt nehez munka, csak asni kellet egy godrot, bele a fa csemetet es betakarni...
lenyeg az, hogy a harmadikosok ugy berugtak egy lapos uveg (2-3 deci) hazi krumpli fozettol, hogy osszeokadtak a buszt. annak volt szaga :)
a tanusag miatt kerem nem kimoderalni
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ittatok mar krumpli palinkat (grulovica)?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
errõl jut eszembe:
Lapp egyetemista hazamegy a fárasztó félév után, anyja 2 csirkével a kezében várja:
"Fiam, levágtam 2 csirkét, mit fõzzek belõle?"
"Pálinkát, édesanyám!"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
- isten veled édesapám!
- mé? rámdõl a fa?
- na most lelötte a poén édesapám
én meg befejezem a vicckiforgatást.... :)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
- édesapám vigyázzon magára döl a fa!
mire a fater:
- és köszönni ki fog?
megszólal az egyik:
- Na jóccakát!
- dehát dél van.
-tudom, de ledõlök egy kicsit mert itt jön a székely a fiával....
ehhh

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyszer csak felkiált:
- APÚÚ! LEHET EZEN A NÉNIN KOMBINÉ???
Erre az apja:
- Fiam, nem fogod be a po...
Be sem tudja fejezni, a no vádló szemekkel ránéz, s ígyszól hozzá:
- Na de uram, mindent meg kell mutatni a gyereknek, hiszen így
tanul! Nem szabad így beszélni, még megsérül a kis lelke! Azzal
lehúzza a blúzt a válláról, s megmutatja, valóban van rajta
kombiné. Utaznak tovább,egyszer csak megint kezd a gyerek
mocorogni, majd rövidesen felkiált:
- APUCÍÍÍÍÍ! VAN EZEN A NÉNINN MELLTARTÓ???
- A rosseb a mocskos köl...
Megveto pillantás a notol, s megint nem marad el az
oktatás:
- Uram, mondtam már, ez nem módszer. Nem szabad így
beszélni, mert megsérül a kis lelke. MINDENT meg kell neki mutatni!
Azzal lehúzza a kombinét is a válláról, jó mélyen, és Van rajta melltartó, bár nem sokat takar a kellemes testrészbol.
Zötyög a vonat tovább, hirtelen megint mozgólódik a
gyerek, majd minden eddiginél hangosabban felkiált:
- APÚÚÚÚKAAAAA! SZERINTED VAN EZEN A NÉNIN BUGYI???
Fogd má be a ku...
A no tekintete minden eddiginél becsmérlobb, és már kezdi is.
- Hiába beszélek én magának!? A gyerek kérdez, ez természetes.
Válaszolni kell, különben sérül a kis lelke. Mondja, és már
húzza is fel a szoknyát derékig, s elovillan az aprócska
tanga, nem igazán fedve azt, amit takarnia kéne. Az apa szeme szinte fennakad látottakon.
Halad a szerelvény tovább, és most az apuka mocorog egyre
inkább. A gyerek felüvölt:
- APÚÚÚÚSKAAA! MI AZ, AMINN ÜLÖÖÖÖK???
Az apa ránéz a nore, aki már várakozva figyeli, majd
elbodül:
- AZ APÁD FASZA KISFIAM, DE MEGMUTATOM A NÉNINEK CSAK,
HOGY A KIS LELKED MEG NE SÉRÜLJÖN!!!
- isted vele, idesapam
- hova mesz, fiam?
- en sehova, de magara dol a fa