Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • pelleri
    Tudom én is hogy igazad van,mégis,elmegy az ember kedve az ilyenektöl.Valamelyik topicban már irtam,hogy nem kapok pénzt azért (ahogy más se) hogy ide irogatok,képeket stb. teszek be,ha meg még le is hurrognak/kritizálnak felmerül bennem hogy mi vagyok,valami perverz hogy ennek ellenére folytatom?Kicsit hasonló mintha hajléktalanoknak osztogatnék ételt saját ötlettöl és pénzböl, ök meg azt mondanák hogy:Pörkölt bazze?Há' azt utálom A leves meg nem elég sós.Remélem most mindenki érti mit akarok ezzel a hasonlattal mondani.Lehet hogy Cement tényleg csak egy a több száz idelátogatóból,és egyedül ö nem birja ki beszólás nélkül,de nekem ez is elég hogy elmenjen a kedvem.És lehet hogy buzis ennyit "lelkizni" ezen a fasságon,de ha ez állandosul hát el tudom én ütni mással is az idöt majd