41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • pelleri
    Tudom én is hogy igazad van,mégis,elmegy az ember kedve az ilyenektöl.Valamelyik topicban már irtam,hogy nem kapok pénzt azért (ahogy más se) hogy ide irogatok,képeket stb. teszek be,ha meg még le is hurrognak/kritizálnak felmerül bennem hogy mi vagyok,valami perverz hogy ennek ellenére folytatom?Kicsit hasonló mintha hajléktalanoknak osztogatnék ételt saját ötlettöl és pénzböl, ök meg azt mondanák hogy:Pörkölt bazze?Há' azt utálom A leves meg nem elég sós.Remélem most mindenki érti mit akarok ezzel a hasonlattal mondani.Lehet hogy Cement tényleg csak egy a több száz idelátogatóból,és egyedül ö nem birja ki beszólás nélkül,de nekem ez is elég hogy elmenjen a kedvem.És lehet hogy buzis ennyit "lelkizni" ezen a fasságon,de ha ez állandosul hát el tudom én ütni mással is az idöt majd
  • LSL
    így van. Én is csak riotkán szólok bele. [csak szar vicceket tud] azt máshova írom :)
    De most mer vótmá nyogodtam írjatok, csak ne egymás után rögtön :)
  • Balu san
    Miért hibáztál volna? Viccek a viccek topicban...
    A "vótmá'"/"izomszar" jellegű stílusos szpemeket figyelmen kívül hagyjuk!
    ...és értelemszerűen nem annyian olvassák ezt a topicot, amennyien hozzászólnak. Sokkal többen...
  • McGrady
    így van.
  • Dichter
    Folytasd csak nyugodtan, legalább viccek. Akinek nem tetszik, ne olvassa.
  • Placebó
    közeli emlék még ugye...
  • zakika
    ket sorban csinalni 4 hibat, ezt is csak en tudok
  • zakika
    mit mon a hagyma lan a hagyma fiunak este az agyban?
    hagy´ má!
  • pelleri
    Az engem is meglepett hogy énelöttem 3 nappal ezelött tettek be viccet,de hagyjam abba mert "izomszarok" (nyilván nem az év poénja egyik sem,de azért minimum megmosolyogtam mindet).Én szivesebben olvasok vicceket a vicctopicban mint lehurrogásokat,de itt lassan egy viccre jut átlag tiz hsz hogy de szar/vótmá;aztán lehet találgatni mitöl döglött be a topic.Cementtöl meg mégegyszer elnézést hogy vicceket tettem be.Hibáztam.
  • Pharaoh
    A gumiba. Nem hiszem el hogy létezik ilyen igénytelen ember Bár ha nem a tv mondja azt se hiszem hogy romániában keresztrefeszitettek egy apácát. Ott minden megtörténhet.
  • zakika
    no, csak anatomialag :) leszi
  • cement
    :DD
  • Marvin
    Én nem vagyok kíváncsi.
  • zakika
    mi a franc buzlik az asztalom alatt
    a francba, a labam...

csak arra lennek kivancsi, hova nott a korme?
  • McGrady
    a picsába...sry
  • McGrady
  • McGrady
  • McGrady
  • Pharaoh
    lol
  • cement
    [ugyerzi le kene vennie a gumicsimmáját]
  • Whir
    http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1011809

Tavaly október óta nem vette le csizmáját a juhász, az orvosokat sokkolta a bűz
    2005. augusztus 15. 13.20

Mozgás- és egyensúlyzavarral utalták be az egyik romániai kórházba a húszéves Daniel H-t. Itt viszont kiderült, a probléma a páciens lábán keresendő: amikor a kezelőorvos csizmája levételére szólította fel az ifjú juhpásztort, az hevesen tiltakozott, mondván, a lábbeli nem került le róla 2004 októbere óta.

Hosszas huzavona után megállapították: a csizma a páciens lábának bőréhez ragadt- írja a Transindex a cronica romana alapján.Amikor pedig "leműtötték" a lábbeliket, újabb sokk érte az orvosokat: a helységet hihetetlen bűz árasztotta el, mert a juhász lábai elfertőződtek. "Meg tudjuk menteni a végtagokat, de a páciensnek jónéhány hétig pihennie kell" – fejtette ki a sajtónak nyilatkozó kezelőorvos.
  • pasquale
    joah
  • gazgoblin
    Ezt Imádom!!
  • zakika
    sz*rni ra hogy sz*rok, de legalabb viccek
    amiota punker beszolt hogy nem toleralja az egyfajta vicceket azota pangas van
  • pelleri
  • McGrady
    ték
  • McGrady
    :D
  • cement
    pelleri ezek izomszarok hagydabba :CCc
  • pelleri
    - Mondd, Télapó, miért takartad le a puttonyodat?
    - Anyád a Télapó! - mondta a púpos és továbbment...

• pelleri
    - Télapó, Télapó! Hozz nekem egy kistestvért!
    - kéri a kislány.
    - Jó, de előtte küldd el anyukádat,de valami fekete börcuccban!
    - válaszolja a Télapó.
  • pelleri
    A 8 legrosszabb mondat egy vádlottól:

1. És akkor egy ismeretlen a kezembe nyomott egy fél kiló extasyt, azt állítva, hogy gyomorégés ellen van.

2. Valószínűleg a betonkeverőben rejtőzködött, így amikor már ki volt öntve a térbeton, semmit sem tudtam tenni.

3. A baleset előtt nem fogyasztottam alkoholt, mikor láttam, hogy a busz az árokba fordult, akkor ittam meg fél liter pálinkát az ijedségre. Egyébként is a baleset előtt nem én vezettem, mivel leálltam megpihenni, és akkor váratlanul a kocsi elindult, és nyolcvannal áttért a túloldalra.

4. 10 percen keresztül folyamatosan zaklatott, így nem volt más választásom mint leütni egy szolgálatos rendőrt, elvenni a pisztolyát, lopni egy kocsit, majd kirabolni a benzinkutat, ahol dolgozott.

5. Én kérem hirtelen felindulásból követtem el az adócsalást, amikor megláttam a költségvetési hiányt, elborított az agyam a düh, és már csaltam

is.

6. És akkor valaki a kezembe adott egy darab fehér műszálas anyagot, hogy nézzem meg a hátulján a mosási utasítást, mire észbekaptam, már fel is gyújtotta.

7. Amikor azt kiabáltam, hogy fogjátok meg a rohadt drappot, akkor én nem a közösség ellen izgattam, hanem csak egy tolvajra céloztam drapp kabátban. A hajam meg azért rövid, mert buddhista vagyok, mint Richard Gere.

8. Én kérem csak azután kaptam észbe, hogy akiben a fejsze van, az az élettársam, és nem egy élettársamnak öltözött betörő. A Mission Impossible 2-ben is át voltak öltözve Tom Kruiznak.
  • pelleri
    Csajozós fasságok
    Szia! Bekéne Antal vagyok! De Neked csak Bekéne’ Tóni!
    Ha hazakísérlek, megtartasz?
    Úgy látom, a barátnőd magányra vágyik, nem hagynánk egyedül kicsit?
    Összetört az autóm, nem tudsz egy Ferrari szerelőt?
    Szia, mostantól ismerjük egymást...
    Úgy nézel ki, mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt!
    Relax béby, relax! Merrelax?
  • pelleri
    Pasilerázó szövegek.

- Elvigyelek?

- Nem olyannak nézel ki, mint aki elbírna.

- Kérsz egy italt?

- Komolyan gondolod, hogy a kapcsulatunk ennyire hosszú lesz?

- Tudod mi vagyok?

- Eunuch?

- Mit szólnál hozzá, ha a hajócskám a te kikötődben érne partot?

- Érdekes lenne, ugyanis nekem repülőterem van.

- Volt már dolgod valódi férfiakkal?

- Nem. És neked?

- Jó ez a szerkó, ami rajtad van.

- Igen. És rajtam is fog maradni.

- Megadnád a telefonszámod?

- Azt nem, de a körzetszámot szívesen.

- Szeretnélek újra látni.

- Majd küldök egy fényképet.

- Azt hiszem, nagyon boldoggá foglak tenni.

- Miért, máris elmész?

- Van bennem valami, amitől megőrülnek a lányok.

- Veszett vagy?

- Mi a baj? Bal lábbal keltél fel?

- Nem, azt már csak a fürdőszobában csatoltam fel.

- Megcsókolhatlak?

- Persze. De vigyázz, meg ne égessen a cigarettám.

- Mit szólnál hozzá, ha megkérném a kezed?

- Semmit. Nem tudok egyszerre beszélni és nevetni.
  • McGrady
    :D
  • pelleri
    Kicsit elvont:
    A parasztok vetik a búzát a földeken. Megáll mellettük egy fekete Mercedes, kiszáll belöle egy nagydarab, borostás ember, és elkiáltja magát: - Emberek! Ne vessünk, mulassunk dáridózzunk együtt...
  • pelleri
    Nagyon jó
  • pelleri
    Mi az:gyufáskatulyában szöcske? - Román tamagocsi
  • McGrady
    LOL!
    ekkora hülyeséget:D
    sztem ismeritek:
    -Anyu, kinyalhatom a csészét?
    -Kuss, kisfiam és inkább húzd le!
  • pelleri
    Tudom hogy rossz,de azért:

Pistike, ne edd meg azt a másik tányér mizst! -De miért mama? -Mert az Lajosmizse
  • McGrady
    :DDDDDD