Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • MASERATIBI
    Új kakas érkezik a baromfiudvarba. Találkozik az öreg kakassal, és mindjárt hozzá is lát a fiatal kakas az osztozkodáshoz.
    - Enyém az összes tyúk, liba, kacsa, a tied meg az a girhes pulyka.
    - Nem lesz ez így jó. - szól az öreg kakas.
    - Már miért ne lenne jó? - kérdi a fiatal.
    - Azért mert eddig az enyém volt az összes jószág, most pedig csak azt a girhes pulykát akarod nekem adni?
    - Van valami ötleted? - kérdi a fiatal kakas.
    - Igen! Fussunk versenyt, és aki győz, azé az összes jószág, meg az a girhes pulyka is.
    Felcsillan a kiskakas szeme, hogy símán lehagyja az öreget egy ilyen versenyfutásban, és akkor még azt az egy pulykát sem kell nekiadnia.
    - Rendben, te indítod a versenyt! - szól a kiskakas.
    - Várj egy kicsit, - mondja az öreg - én már öreg vagyok, adj pár méter előnyt!
    - Rendben. - mondja a fiatal.
    Fel is állnak. Elöl az öreg kakas, pár méterrel mögötte a fiatal. Elkezdenek futni. Ebben a pillanatban lép ki a gazda a házból és meglátja, hogy a kiskakas kergeti az öreg kakast. Fogja a puskáját, és lelövi a kiskakast:
    - A francba, ez már a harmadik buzi kakas ezen a héten.