Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A boldogság egyetlen akadálya a valóság.
A jövőben az a legjobb, hogy csak egynapi adagokban jön.
Az Alzheimer-kor jó oldala, hogy mindennap új emberekkel találkozol!
* Az egyetlen dolog, amit az életemben elértem, a kilincs volt.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Az optimista az, aki szerint a jövő bizonytalan.
Ha úgy érzed, senkit sem érdekel élsz-e vagy halsz-e, próbáld meg kihagyni a havi gázszámlát.
* Az élet bizonytalan. Kezdjük a desszerttel!
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.
Az alkohol öl, butít, és nyomorba dönt! - most ez vagy nem igaz, vagy a sorrend rossz.
A földön nincs értelmes élet, én is éppen csak beugrottam.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, melyik kié.
Van egy igazi túlélő késem. Túlélte az apámat és a nagyapámat is.
A borosta nem szúr. Csak tudni kell a megfelelő oldalára születni.