Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Wakka #13262 Ezt mutogassátok is magatoknak mert úgy pojénosabb:
Az indián és a seriff találkozik a hegyekben.Ahogy egymás mellé érnek az indián a seriff felé bök az ujjával, a seriff erre két ujjal bök az indián felé, aki erre a homloka elött összeérinti a két tenyerét az ujjbegyeknél fordított V-t mutatva, a seriff végül kígyózó mozdulatot tesz a kezével, majd szó nélkül ki-ki megy a maga útjára.A seriff hazamegy és meséli az asszonynak:
- Te asszony ez az indián tiszta hülye.Jön velem szemben, és amikor mellém ér azt mutatja, hogy kiböki a szemem, persze én sem voltam rest, visszamutattam, hogy én meg mind a két szemét kibököm, erre persze megijedt, gyorsan jelezte, hogy bocsánatot kér, én meg nem bántottam, mutattam neki, hogy húzzon el gyorsan.
Az indián is megtér a wigwamjába és ő is elmeséli a kalandját asszonyának:
- Hát asszony, ez a seriff nem normális.Találkoztam vele a hegyekben, volt vele egy kutya, kérdeztem tőle: ez kutya?Erre ő mutatja, hogy kecske!Nem akartam vele vitatkozni, inkább megkérdeztem tőle, hogy hegyi?Mire ez a hülye azt mutatta, hogy vízi.