Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Wakka
    Ezt mutogassátok is magatoknak mert úgy pojénosabb:

Az indián és a seriff találkozik a hegyekben.Ahogy egymás mellé érnek az indián a seriff felé bök az ujjával, a seriff erre két ujjal bök az indián felé, aki erre a homloka elött összeérinti a két tenyerét az ujjbegyeknél fordított V-t mutatva, a seriff végül kígyózó mozdulatot tesz a kezével, majd szó nélkül ki-ki megy a maga útjára.A seriff hazamegy és meséli az asszonynak:
    - Te asszony ez az indián tiszta hülye.Jön velem szemben, és amikor mellém ér azt mutatja, hogy kiböki a szemem, persze én sem voltam rest, visszamutattam, hogy én meg mind a két szemét kibököm, erre persze megijedt, gyorsan jelezte, hogy bocsánatot kér, én meg nem bántottam, mutattam neki, hogy húzzon el gyorsan.
    Az indián is megtér a wigwamjába és ő is elmeséli a kalandját asszonyának:
    - Hát asszony, ez a seriff nem normális.Találkoztam vele a hegyekben, volt vele egy kutya, kérdeztem tőle: ez kutya?Erre ő mutatja, hogy kecske!Nem akartam vele vitatkozni, inkább megkérdeztem tőle, hogy hegyi?Mire ez a hülye azt mutatta, hogy vízi.