Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • DJviolin
    Az ejtőernyősök életükben először ugranak repülőből. A tiszt mindegyiknek "kezdősebességet" ad, ha nem akarnanak ugrani. Az egyik azonban nagyon tiltakozik, kézzel-lábbal kapálódzik, de haszontalanul.
    Egy másik ejtőernyős erre irtózatos röhögésben tör ki. A kiképzőtiszt megkérdezi, hogy mi olyan vicces azon, hogy kilökött egy gyávát.
    - Gyávát? - kérdez vissza a katona - Hisz ő volt a pilóta!

Megkérdezi az egyik barát a másiktól:
    - Szerinted hol nincsen visszakozz?
    - Nem tudom.
    - Hát az ejtőernyősöknél

Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
    - Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
    A nagy gép pilótája visszaszól:
    - Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
    A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
    - Na, láttátok?
    - Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
    - Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...

A frissen bevonult ejtőernyős újoncoknak tartja az első foglalkozást a kiképző:
    - A tanfolyam három hetes lesz. Az első héten szétválasztjuk a gyerekeket és az igazi férfiakat. A második héten szétválasztjuk az igazi férfiakat és az idiótákat.
    Nagy csend, majd egy újonc:
    - És a harmadik héten?
    - A harmadik héten aztán elvégzik az első ugrásukat az idióták!

Egy nap bemegy Kovács az ejtőernyős a kiképzésre, és így szól:
    - Én ma nem ugrok.
    Mire a parancsnoka:
    - De hát miért nem?
    - Én nem ugrok ma, ha a fene fenét eszik akkor sem!!!
    - Na de mindenkinek ugrania kell.
    - Én akkor sem ugrok. Az este azt álmodtam, hogy leugrok és nem nyílik ki az ejtőernyőm.
    - És ha kicseréljük az ejtőernyődet, akkor leugrasz?
    - Igen.
    Na, ki is cserélik az ejtőernyőjét egy másikéval, és felszállnak a repülővel. Mindenki ugrik sorban, Kovács is kiugrik, meghúzza a zsinórt, ki is nyílik az ejtőernyője. Mellette elhúz az egyik társa és becsapódik a földbe.
    Leérnek, és kérdezik Kovácstól:
    - Te beszéltél vele utoljára, mit mondott neked?
    - Hát nemtom pontosan, én csak annyit hallottam, hogy "...nyádpics...".

A mester és tanítványa az ejtőernyőzést gyakorolják. Kiugranak a repülőből. És miközben zuhannak, a tanítvány megpróbálja kinyitni az ejtőernyőt de nem sikerül. Odaszól mesterének:
    - Mester! Nem nyílik az ejtőernyő!!!!
    - Nem baj fiam, ez még csak a gyakorlat.

A második világháborúban a japán légierő parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat:
    - Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az első kamikáze pilóta!
    - Értettem!
    - Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
    - Értettem!
    - Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
    - Értettem!
    - Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
    - Értettem!
    - Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülőgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
    - Értettem!
    - Katona, van kérdése?
    - Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
    - Kérdezzen, katona!
    - Te teljesen meghülyültél, bazzeg?

Az albán ejtőernyősök elmennek Angliába gyakorlatozni. Az ugratóparancsnok kiadja az instrukciókat:
    - 3000 méterről ugrunk, O.K.?
    Az albánok tagadólag ingatják a fejüket.
    - Akkor 2000.
    - Nem, nem.
    - 1000.
    Az ejtőernyősök nagy nehezen belemennek. A tiszt odaszól nekik:
    - Na jó, akkor vegyék fel az ejtőernyőiket, aztán gyerünk!
    Mire az egyik vendég csodálkozva megszólal:
    - Ja, úgy könnyű...

Kommandósokat képeznek ki. A haditerv a következő: kiugranak, megrántják a kioldózsinórt. Ha nem nyílik, akkor megrántják a mentőernyő zsinórját. Földetérés után az erdő szélén várakozik egy teherautó, arra felszállnak és visszatérnek a bázisra.
    Kiugranak az újoncok, egyiküknek nem nyílik az ernyője. Megrántja a mentőernyő zsinórját, az se nyílik. Elkáromkodja magát:
    - A fenébe, amilyen szerencsém van, még a teherautó se lesz a helyén.