41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • DJviolin
    Móricka beszélget a barátjával

Tudod az apukám pilóta volt. Úgy szeretnék meghalni, mint az apukám : fájdalom nélkül, álmomban.
    Nem úgy, mint az utasai: sikoltozva, szörnyű kínok között.

• DJviolin
    Az Aeroflot (Ruszki Airlines) repülőgépe késve indul. A stewardess mentegetőzik a
    hangosbeszélőn:
    - Tisztelt utasok! Szíves elnézésüket kérjük a hosszú késésért, de a
    pilótának valami nem tetszett a motor hangjában. A problémát megoldottuk,
    a csere pilóta kellemes utazást kíván mindenkinek!

• Balo
    Szerintem jók!! :)))
  • Mayday
    A 160 kilós nő bemegy a nőgyógyászhoz Felfekszik az asztalra. Az orvos már vagy 5 perce nézi és közben ráncolja a homlokát, majd a következőt mondja:
    -Asszonyom, kérem fingjon egyet, hogy legyen valami kiindulási pontom!
  • DJviolin
    A repülőgép kapitány közli az adatokat az utasokkal,elmondja,hogy 10500 méter magasan járnak és 900km/h sebeséggel haladnak,ezekután véletlenül bekapcsolva hagyja a mikrofont.Odaszól a másodpilótának:"De jó lenne most egy finom kávét inni és utána meg jól leszo..a az a szőke sztyuvi!"Erre az fut előre a sztyuvi,hogy figyelmeztesse a kapitányt,hogy bekapcsolva hagyta a mikrofont.Mire egy utas a hátsó sorból: " A kávét el ne felejtse!" :))
  • DJviolin
    JAJA :-))
  • DJviolin
    Egy pilótatanonc és az oktatója a felszállópályán várakoznak, amikor hirtelen a szomszédos erdőből egy szarvas tűnik elő és a pálya közepére fut, ahol megáll és csak bámul a repülőre.
    Torony: "Cessna XXX, felszállási engedélyt megadom."
    Tanuló: "Mit kéne tennem? Mit kéne tennem?"
    Oktató: "Mit gondol, mit kéne tennie?"
    (gondolkodik-gondolkodik-gondolkodik)
    Tanuló: "Talán ha feléje gurulok, az elijeszti."
    Oktató: "Jó ötlet."
    (A szarvas felé gurulnak, de az macsó és nem mozdul.)
    Torony: "Cessna XXX, felszállási engedélyt megadom."
    Tanuló: "Mit kéne tennem? Mit kéne tennem?"
    Oktató: "Mit gondol, mit kéne tennie?"
    (gondolkodik-gondolkodik-gondolkodik)
    Tanuló: "Talán szólni kéne a toronynak."
    Oktató: "Jó ötlet."
    Tanuló: "Cessna XXX, egy szarvas van előttünk a pályán."
    (hosszú szünet)
    Torony: "Vettem XXX, maradjon a helyén. Szarvas a NN-s pályán, a felszállási engedélyt azonnali indulásra megadom."
    (Két másodperc múlva - valószínűleg véletlen, hogy éppen akkor - a szarvas visszafut az erdőbe.)
    Torony: "Cessna XXX, a felszállási engedélyt megadom. Vigyázzon a startoló szarvas által keltett turbulenciára."
  • Bullet
    Okos pilóta alagútban nem katapultál!
  • DJviolin
    hol?
  • CattiBrie
    ebben már van ismétlés...
  • DJviolin
    Ennyire rosszak :-((
  • DJviolin
    FIGYELEM!!!! Újabb igaz történet!

A Falkland-i haboruban az unatkozo Harrier angol pilotai megfigyeltek, hogy a kornyezo szigetek pingvinjeit nagyon lekoti a gepeik mozgasa. A tengerpart menten athuztak felettuk s az egesz kolonia egyszerre kovette a gepet a fejukkel. Aztan az ellenkezo iranyba huztak el s az egesz kolonia egykent forditotta a gep iranyaba a fejet. Aztan a parttal szemben kozeledtek. Egyre kozelebb, egyre kozelebb, a madarak meg egyre feljebb hajtottak a nyakukat. Felejuk erve aztan a pilotak lattak, ahogy az egesz pingvin kolonia egyszerre esik hanyatt.
  • Geeryy
    szerintem ennyi eleg lesz most.pihenj egy kicsit...
  • DJviolin
    Repülőnapon MiG-29-es pilótát faggatják repülőnapon, hogy az a bigyó mit csinál a repülőn. Erre a pilóta: -Nem tom, én csak vezetem.
  • DJviolin
    Mit lehet megtudni az amerikai filmekből?

-Minden amerikai pilóta apját megölték a vietnami háborúban.
    -Minden amerikai pilóta a legjobb a világon.
    -Az amerikai pilótáknak mindig engedélyezett a parancsmegtagadás.
    -Az amerikai pilóták bárhol szállnak le, ott mindig van egy bár, tele nővel.
    -Minden amerikai pilótának bazi nagy motorja van.
    -Minden amerikai pilótának legalább egyszer megölik a társát, aki egyben a legjobb barátja is.
    -Anyahajóra leszállni eszméletlenül is gyerekjáték.
    -Nincs olyan lehetetlen vészhelyzet a levegőben, amiből a géppárod pilótája - a legjobb barátod - ne tudna kihozni.
    -A rakétákat mindig ugyanarról a tartócsonkról indítják a levegőben.
  • DJviolin
    A szovjetek új repülőgéptípus kifejlesztésébe kezdenek, de berepüléskor leszakadnak a szárnyak. Megkeresik a franciákat, hátha tudnak segíteni. Hosszas méricskélés, kísérletek stb., de berepüléskor megint ugyanaz történik. Elmennek az amerikaiakhoz, de ez sem hoz eredményt. Végül a magyarokhoz fordulnak. A magyar mérnökök perforációt készítenek a szárnybekötésre. A szovjet konstruktőrök meglepődnek, de inkább nem szólnak semmit. Berepülés: csodák csodája, a gép egyben marad. Megkérdezik a magyarokat, mi alapján tudták megoldani a gondot?
    -Tudják, nálunk a WC-papír is perforálva van, mégis egyedül ott nem szakad el...

• DJviolin
    Figyelem hölgyeim és uraim, most következzen az általam a világ legjobb repülős viccének tartott vicc:

Az öreg mezőgazdasági pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az An2-es gyorsabb, mint az ő gépük. Reggel találkozik a szerelőjével:
    -Hú, bazzeg, kurva nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
    -Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
    Eljön a megmérettetés napja, a szerelőnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az első tisztnek:
    -Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
    Első tiszt hátranéz:
    -Szépen tapadnak...
    -Na akkor nézzük.
    A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
    -És most? Jönnek még?
    -Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
    Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a főnök, szinte áttolja a gázkart a műszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
    -Na, most már biztos lemaradtak. :)
    Hátranéz az elsőtiszt, de tátva marad a szája:
    -Főnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat.
  • DJviolin
    Két űrhajós áll a holdon. Nézik a Földet, majd egymásra néznek, majd az űrhajóra, újra a Földre, az űrhajóra, és újra egymásra.
    - Ne nézz rám így bazzeg, nem én hagytam benne a kulcsot!
  • DJviolin
    - Mikor sok az üzemanyag a fedélzeten?
    - Amikor lángol!
  • DJviolin
    Torony: Hogy ne csapjon túl nagy zajt, legyen szíves forduljon 45 fokkal jobbra.
    Pilóta: Milyen zajt csaphatnánk mi 35000 láb magasan?
    Torony: Olyan csörömpöloset, mint amikor a 707-esük összeütközik az elottük levo 727-essel!

Alitalia Pilóta, miután egy Villámcsapás a fél kokpitot lebénította:
    - Nálunk majdnem minden tönkrement. Semmi nem muködik. A magasságméro sem mutat semmit ........
    Öt perc síránkozás után bejelentkezett egy másik gép pilótája:
    - Ne pofázz, inkább halj meg úgy mint egy EMBER!

Pilóta: Csak egy kevés üzemanyagunk van még. Sürgos intézkedést kérünk.
    Torony: Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyomön.
    Pilóta: A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót.

Torony: Magasség és helyzet?
    Pilota: 1.80m vagyok és baloldalt elöl ülök.

Torony: Van elég üzemanyaguk vagy nincsen?
    Pilóta: Igen.
    Torony: Igen mi?
    Pilóta: Igen, Uram!!!
  • DJviolin
    Az ejtőernyősök életükben először ugranak repülőből. A tiszt mindegyiknek "kezdősebességet" ad, ha nem akarnanak ugrani. Az egyik azonban nagyon tiltakozik, kézzel-lábbal kapálódzik, de haszontalanul.
    Egy másik ejtőernyős erre irtózatos röhögésben tör ki. A kiképzőtiszt megkérdezi, hogy mi olyan vicces azon, hogy kilökött egy gyávát.
    - Gyávát? - kérdez vissza a katona - Hisz ő volt a pilóta!

Megkérdezi az egyik barát a másiktól:
    - Szerinted hol nincsen visszakozz?
    - Nem tudom.
    - Hát az ejtőernyősöknél

Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
    - Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
    A nagy gép pilótája visszaszól:
    - Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
    A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
    - Na, láttátok?
    - Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
    - Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...

A frissen bevonult ejtőernyős újoncoknak tartja az első foglalkozást a kiképző:
    - A tanfolyam három hetes lesz. Az első héten szétválasztjuk a gyerekeket és az igazi férfiakat. A második héten szétválasztjuk az igazi férfiakat és az idiótákat.
    Nagy csend, majd egy újonc:
    - És a harmadik héten?
    - A harmadik héten aztán elvégzik az első ugrásukat az idióták!

Egy nap bemegy Kovács az ejtőernyős a kiképzésre, és így szól:
    - Én ma nem ugrok.
    Mire a parancsnoka:
    - De hát miért nem?
    - Én nem ugrok ma, ha a fene fenét eszik akkor sem!!!
    - Na de mindenkinek ugrania kell.
    - Én akkor sem ugrok. Az este azt álmodtam, hogy leugrok és nem nyílik ki az ejtőernyőm.
    - És ha kicseréljük az ejtőernyődet, akkor leugrasz?
    - Igen.
    Na, ki is cserélik az ejtőernyőjét egy másikéval, és felszállnak a repülővel. Mindenki ugrik sorban, Kovács is kiugrik, meghúzza a zsinórt, ki is nyílik az ejtőernyője. Mellette elhúz az egyik társa és becsapódik a földbe.
    Leérnek, és kérdezik Kovácstól:
    - Te beszéltél vele utoljára, mit mondott neked?
    - Hát nemtom pontosan, én csak annyit hallottam, hogy "...nyádpics...".

A mester és tanítványa az ejtőernyőzést gyakorolják. Kiugranak a repülőből. És miközben zuhannak, a tanítvány megpróbálja kinyitni az ejtőernyőt de nem sikerül. Odaszól mesterének:
    - Mester! Nem nyílik az ejtőernyő!!!!
    - Nem baj fiam, ez még csak a gyakorlat.

A második világháborúban a japán légierő parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat:
    - Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az első kamikáze pilóta!
    - Értettem!
    - Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
    - Értettem!
    - Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
    - Értettem!
    - Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
    - Értettem!
    - Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülőgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
    - Értettem!
    - Katona, van kérdése?
    - Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
    - Kérdezzen, katona!
    - Te teljesen meghülyültél, bazzeg?

Az albán ejtőernyősök elmennek Angliába gyakorlatozni. Az ugratóparancsnok kiadja az instrukciókat:
    - 3000 méterről ugrunk, O.K.?
    Az albánok tagadólag ingatják a fejüket.
    - Akkor 2000.
    - Nem, nem.
    - 1000.
    Az ejtőernyősök nagy nehezen belemennek. A tiszt odaszól nekik:
    - Na jó, akkor vegyék fel az ejtőernyőiket, aztán gyerünk!
    Mire az egyik vendég csodálkozva megszólal:
    - Ja, úgy könnyű...

Kommandósokat képeznek ki. A haditerv a következő: kiugranak, megrántják a kioldózsinórt. Ha nem nyílik, akkor megrántják a mentőernyő zsinórját. Földetérés után az erdő szélén várakozik egy teherautó, arra felszállnak és visszatérnek a bázisra.
    Kiugranak az újoncok, egyiküknek nem nyílik az ernyője. Megrántja a mentőernyő zsinórját, az se nyílik. Elkáromkodja magát:
    - A fenébe, amilyen szerencsém van, még a teherautó se lesz a helyén.
  • DJviolin
    Úgy láttam, hogy a nagy többségnek tetszettek a pilótaviccek, ezért most jöjjön a ráadás. Egyébként ezeket nem én találom ki, hanem úgy gyüjtöm öket innen-onnan. Szóval akkor jőjjön a ráadás, de előtte kezdjük egy igazi ejtőernyős anekdotájával:

"Ép ember ép repülőgépből nem ugrik ki!"
  • RelakS
    Kaptam egy ilyen levelet:

Feladó: [email protected]
    Címzett: [email protected]
    Dátum: 2005. jún. 26. 08:09:55
    Téma: IT.news
    Részek:
    1. unknown.txt [0,03 kB] (mailboxos megjegyzés ugyibár :D)
    Kedves -=RelakS=-!

Próba

• Láma!
    voltak kurva jok!!!:DDDD
  • Trade
    vegre volt mar megint jo vicc is!
  • Zrasf
    Menyétes rajzfilm, ha jól emléxem:]
  • Zacsy
    Sárga folt két fekete pontal.
    Mi az?
    C-Vitamin napszemüvegben
  • Gladiator
    ezmiez a film, vagy mi ez?
  • Dynamic
    "hadjam"
  • Balo
    Inkább már elektromos gépek kellenének, mer jön az olajválság. :-OV
  • DJviolin
    A Cessnák, meg hasonló kisgépek mind egytől-egyig benzinnel mennek. Kerozinnal csak az utasszállítók, és a vadászgépek, meg hasonló nagymadarak. Egyébként a nagy technológiai fejlődés következtében, pár éve bemutatták a Rotax motoroknak egy olyan prototípusát, amely Diesel volt. Nemsokára (20 év), majd gázolajjal húznak el felettünk a kisgépek. A pilóták pénztárcájának nagy előnyére.
  • Eye-scream
    Asszem az I am Weaselben volt egy rész mikor feltalálták a repülőt, de a kerozint nem, úgyhogy nem működött :D
  • Balo
    van benzines is (gondolom) :)
    (Legalábbis a legelső olyan volt)
  • CattiBrie
    lálálálá :DDD
  • Sadist
    "már alig van benzin"
    A repcsik kerozint esznek
    [kukacoskod :)]
  • DJviolin
    Aludni is kell :-))
  • DJviolin
    Valszeg ma már nem, de holnap akkor nyomok még egy-két repülőset :-))
  • Bandee1987
    ha jók a viccek, akkor jöhet :)
  • Bandew
    Én egyszer leestem a székről! :-D
  • DJviolin
    Élek, halok érte. Ha minden jol megy, talán jövőre majd vitorlázok is. Talán