Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • DJviolin
    Torony a pilotának:
    - Mik a szándékai?
    - Szeretném letenni a pilóta vizsgát és a műszeres repülésre jogosító papírt...
    - Úgy értem a következő öt percben, és nem évben.

Repülőgépen az egyik utas panaszkodik a légikísérőnek, hogy zavarja a kiégett, villogó fénycső. A légikísérő elmegy a gép elejéhez és lekapcsolja a világítást.
    A szomszéd utas odaszól a panaszosnak:
    - Ha lehet, a hajtóműveket ne emlegesse!

A repülőgép egyik utasa nagyon fél, de a pilóta próbálja nyugtatni:
    - Repülni nem is olyan veszélyes, mint autót vezetni. Képzelje csak el! A múltkor utazott a barátom az autópályán, amikor hirtelen ráesett a kocsijára egy ... repülőgép...

Repülőgépen a stewardess rámosolyog az utasokra és azt mondja:
    - Kérjük, húzzák szorosabbra a biztonsági övet, mert elfelejtettünk ebédet hozni a gépre!

Hánykolódik a repülőgép. A stewardessek italt szolgálnak fel, az egyik vendég válasza a kérdésre:
    - Hozzon abból, amit a pilóta iszik!

Fogyatékosokat szállit egy repülő. Hangoskodnak, ezért a stewardess-nek szól a pilóta, hogy dobjon be egy láda kólát az utastérbe. Így is tett. Fél óra eltelik, már megint hangosak. Ismét bedobnak egy láda kólát. 1 óra csend. 2, 3, 4, majd szól a pilóta hogy nézze meg őket, mit csinálnak?
    Bemegy a stewrdess és látja, hogy 1db hülye ül a gépen.
    - A többiek?
    - Leugrottak visszaváltani az üvegeket!
    - Hát te?
    - Haha, tudom hogy vasárnap nincs nyitva a bolt!

Öreg néni ül a repülőn, és elgondolkodva nézi az ablakon át a repülőgép helyzetjelző fényeit. Majd csenget a légikísérőnek:
    - Kisasszony, nem szeretnék beleszólni a kapitány úr dolgaiba, de mondja már meg neki, hogy kint felejtette az irányjelzőjét!

Klasszikus párbeszéd a torony és az utasszállító repülőgép pilótája között. A helyszínt és a pilóta személyét a bűnösök védelmében titokban tartjuk! :-)
    Torony: "xxxx, kifutó tiszta. Leszállás engedélyezve."
    XXXX: "Rendben."
    Torony: "xxxx, nem látom a futót. Kiengedte a futóművet?"
    XXXX: "Ismételje, nem értettem, mert valami átkozott kürt szól itt a fülem mellett."
    Torony: "NINCS KINNT A FUTÓ!"
    XXXX: "Ismételje meg, nem értem!"
    Torony: "A futómű nincs.... ó, a francba."

Cessna: "Jones torony, itt Cessna 12345, tanuló pilóta. Elfogyott az üzemanyag."
    Torony: "Értem Cessna 12345. Csökkentse a sebességet, vigye lapos siklásba a gépet. Látja a repteret???"
    Cessna: "Uh..torony, a kifutó déli vége mellett állok, csak azt szeretném megtudni, hol vannak a tartálykocsik."

A repülőgép kapitánya a hangosbeszélőn szól az utasokhoz:
    - Hölgyeim és Uraim! Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy egy géprabló kerítette hatalmába a gépünket. A jó hír az, hogy a francia Riviérára akar menni

Utasok ülnek a repülőn, egyszer csak a pilóta hangja hallatszik a hangosbeszélőből:
    - Hölgyeim és uraim, itt a pilóta beszél. Van önök között orvos? Kérem, fáradjon a pilótafülkébe.
    Egy orvos feláll és bemegy a fülkébe. Néhány perc múlva újra a hangosbeszélő, ám most az orvos hangja hallatszik:
    - Kedves utasaink! Van önök között pilóta?

A repülőgépen az egyik utas kinéz az ablakon, és látja, hogy az egyik hajtómű kigyullad. Elkezd sikoltozni, amikor a másik oldalon is kigyulad egy hajtómű. Kitör a pánik, a pilóta a hangosbeszélőn keresztül próbálja nyugtatni az utasokat:
    - Nyugodjanak meg kérem, nincsen semmi baj. A gép négy hajtóművel rendelkezik, a maradék kettő elegendő arra, hogy biztonságban leszálljunk!
    Nagyjából helyreáll a rend, ám az egyik utas látja, hogy a repülőszemélyzet kis csomagokat vesz elő az egyik szekrényből és a hátukra csatolják. Odakiált nekik:
    - Hé, azt mondták nincsen semmi baj! Ha tényleg minden jól megy, akkor minek veszik fel azokat az ejtőernyőket?
    Ekkor kigyullad a harmadik hajtómű is, de a pilóta nyugodtan mondja a kíváncsiskodó utasnak:
    - Nincs semmi gond, csak hozunk segítséget!

Egy helikopter leszálláshoz készülődik a reptéren. A pilóta elvéti a műveletet, így a helikopter a hátsó rotorján landol. A rotor azonnal leszakad, elrepül, a helikopter pedig elkezd pörögni. Az irányítótorony rádión próbál kapcsolatot teremteni a pilótával:
    - Mi történt, megsérült valaki? Küldjük a segítséget?
    Jön a válasz:
    - Még ne, előbb befejeznénk a zuhanást...

Arizona felett repül az utasszállító gép, amikor a pilóta szól az utasokhoz:
    - Ha most kinéznek az ablakon, a jobb oldalon megláthatják a Meteor krátert, amely Észak-Arizona legnagyobb turista látványossága. Ez egy nikkelből és vasból álló, 150 láb átmérőjű meteor becsapódásakor alakult ki. A 300 000 tonna tömegű meteor 40 000 mérföld/óra sebességgel csapódott a földbe, egy mérföld átmérőjű, 570 láb mély lyukat ütve.
    Az egyik utas csodálkozva kiált fel:
    - Apám! És éppen csak elhibázta az autópályát!

Egy gyönyörű nő utazik a repülőgépen.
    Éppen kinéz az ablakon, amikor bekiabál neki egy ejtőernyős:
    - Nem jössz velem, szivi?
    A nő, sértődötten elfordul, nem vesz tudomást a zaklatásról.
    - Kár, pedig én vagyok a pilóta - hangzott kintről a válasz

Két medvevadász helikopterrel közelíti meg a helyet, ahol vadászni fog. A pilótával megbeszélik, hogy másnap ugyanebben az időben találkoznak. A pilóta figyelmezteti őket:
    - Csak egy medvét lőjenek, mert a helikopter nem bír többet.
    Másnap meg is érkezik és látja, hogy a két vadász mellett két medve van kiterítve.
    - Mondtam, hogy csak egyet lőjenek, mert a helikopter nem tud többet elvinni!
    - Ugyan! - válaszolja az egyik vadász - tavaly az elődjének adtunk 100 márkát és simán elvitte a két medvét. Magának adunk 300 márkát.
    A pilóta belement a dologba, és elindultak. A helikopter nem bírta a terhelést és lezuhant. A két vadász túlélte az esést.
    -Te, hol a francban vagyunk?-kérdezi az egyik.
    Erre a másik:
    - Ha jól tájékozódtam, akkor pont másfél mérfölddel vagyunk északkeletre attól a helytől, ahol tavaly lezuhantunk.

Az utasszállító gép pilótája leszálláshoz készül. Leteszi a gépet, csikorognak a fékek, a gép nagy nehezen megáll kicsivel a leszállópálya vége előtt.
    - Nem hiszem, hogy ez a pálya hoszabb lenne 500 méternél - mondja a pilóta.
    - Igen, viszont legalább 7 kilométer széles - mondja a másodpilóta.

Pilóta a toronynak.....pilóta a toronynak.....500 km-re vagyunk parttól....200 m-re a tengerszint felett .....már alig van benzin...... azonnali utasitást kérünk!
    Torony a pilótához....torony a pilótához......
    ismételd utánam.......ismételd utánam......
    "Miatyánk ki vagy a mennyekben...."