Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyulölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.
Ez olyan 'el bándi'-s :D
A felmérések szerint egy ember naponta átlagosan 11-13 alkalommal szellent. Jó tudni, hogy végül valamiben csak átlagon felüli vagyok.
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nok szexuális kedve növelheto. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.
Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetoen mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekbol hogy lesznek meztelen nok a képernyon, de az Isten áldjon meg érte benneteket emberek.
Egy hely van, ahol a romantika megelozi a szexet: a szótár.
Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség háztartást, az anyós meg áramot.