Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • CattiBrie
    Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyulölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.

Ez olyan 'el bándi'-s :D
    A felmérések szerint egy ember naponta átlagosan 11-13 alkalommal szellent. Jó tudni, hogy végül valamiben csak átlagon felüli vagyok.

Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nok szexuális kedve növelheto. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.

Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetoen mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekbol hogy lesznek meztelen nok a képernyon, de az Isten áldjon meg érte benneteket emberek.

Egy hely van, ahol a romantika megelozi a szexet: a szótár.

Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség háztartást, az anyós meg áramot.