Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Szent Péternél egyszerre három ember jelentkezik felvételre.
Péter bátyánk gondolta, meghallgatja az embereket, hogy ugyan hogyan haláloztak mán' el.
Az első:
- Megyek haza, benyitok az ajtón s látom a feleségem anyaszült meztelen, és épp magára kap egy pongyolát. Rögtön tudtam mi történt itt néhány perccel ezelött. Meglátván a nyitott erkélyajtót,
odarohantam kinézni az erkélyen. Az alattunk levő erkélyen egy anyaszült meztelen férfit pillantottam meg. Berohantam a lakásba, felkaptam a hűtőszekrényt, kirohantam vele az erkélyre, hogy ahhoz a tetűhöz vágjam, aki elcsábította a feleségemet. A hűtő túl nehéz volt, és magával rántott.
A második:
- Hát, meztelenül napoztam az erkélyen és épp készültem bemenni, amikor azt vettem észre, hogy egy hűtőszekrény zuhan felém. Ezekután elsötétedett elöttem a világ.
A harmadik:
- Én csak nyugodtan ücsörögtem egy hűtőszekrényben ...
A medve békésen eszeget a folyóparti málnásban, amikor a nyuszika elkezd neki ordibálni a széles folyó túlpartjáról:
- Medve! Medve! Gyere át! Valami nagyon jó dolgot akarok mutatni neked!
- Hagyjál békén nyuszika, nagyon jó nekem itt a málnásban.
- De medve, én egy hihhhetetlenül tutis dolgot mutatok neked, gyere át!
- Kopjál le nyuszika, én nagyon jól elhelyezkedtem itt a málnásban.
- De medve, te ilyen cool dolgot még nem is láttál, megmutatom, csak gyere át!
Végül a medve átúszik a marha széles folyón, és kérdi a nyuszikát:
- Na mutasd nyuszika, mi az a kurva jó dolog, de úgy vigyázz hogy tényleg
nagyon jó legyen, mert megverlek!
- Nézd medve, milyen príma málnás van a túlparton...
Bemegy az arab a bisztróba:
- Ahmalama koka-kóla.
A pincérnő csodálkozva néz. Az arab megismétli, kissé nyomatékosabban:
- Ahmalama koka-kóla...!
A picércsaj még mindig nem érti.
- Ahmalama koka-kóla!!!!!!
A nő végül megelégeli.
- Jéghideg micsodát????