Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • fannicat
    Szent Péternél egyszerre három ember jelentkezik felvételre.
    Péter bátyánk gondolta, meghallgatja az embereket, hogy ugyan hogyan haláloztak mán' el.
    Az első:
    - Megyek haza, benyitok az ajtón s látom a feleségem anyaszült meztelen, és épp magára kap egy pongyolát. Rögtön tudtam mi történt itt néhány perccel ezelött. Meglátván a nyitott erkélyajtót,
    odarohantam kinézni az erkélyen. Az alattunk levő erkélyen egy anyaszült meztelen férfit pillantottam meg. Berohantam a lakásba, felkaptam a hűtőszekrényt, kirohantam vele az erkélyre, hogy ahhoz a tetűhöz vágjam, aki elcsábította a feleségemet. A hűtő túl nehéz volt, és magával rántott.
    A második:
    - Hát, meztelenül napoztam az erkélyen és épp készültem bemenni, amikor azt vettem észre, hogy egy hűtőszekrény zuhan felém. Ezekután elsötétedett elöttem a világ.
    A harmadik:
    - Én csak nyugodtan ücsörögtem egy hűtőszekrényben ...

A medve békésen eszeget a folyóparti málnásban, amikor a nyuszika elkezd neki ordibálni a széles folyó túlpartjáról:
    - Medve! Medve! Gyere át! Valami nagyon jó dolgot akarok mutatni neked!
    - Hagyjál békén nyuszika, nagyon jó nekem itt a málnásban.
    - De medve, én egy hihhhetetlenül tutis dolgot mutatok neked, gyere át!
    - Kopjál le nyuszika, én nagyon jól elhelyezkedtem itt a málnásban.
    - De medve, te ilyen cool dolgot még nem is láttál, megmutatom, csak gyere át!
    Végül a medve átúszik a marha széles folyón, és kérdi a nyuszikát:
    - Na mutasd nyuszika, mi az a kurva jó dolog, de úgy vigyázz hogy tényleg
    nagyon jó legyen, mert megverlek!
    - Nézd medve, milyen príma málnás van a túlparton...

Bemegy az arab a bisztróba:
    - Ahmalama koka-kóla.
    A pincérnő csodálkozva néz. Az arab megismétli, kissé nyomatékosabban:
    - Ahmalama koka-kóla...!
    A picércsaj még mindig nem érti.
    - Ahmalama koka-kóla!!!!!!
    A nő végül megelégeli.
    - Jéghideg micsodát????