Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pistike Mariskához:
-Gyere el hozzánk ma este, senki sem lesz otthon!
-De hát Pityu és a szüleid?
-Nem lesznek otthon.
-De hát Pityu és a tesód?
-Mondom, hogy senki sem lesz otthon!
Este Mariska el is megy Pistikékhez, csönget, csönget, majd megszólal:
-Ezek tényleg nincsenek itthon!

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

hen-tes
- Kapható a Férfimunka a háztartásban címû könyv?
- Sajnos, nem. Mesekönyvet egyáltalán nem tartunk.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
- Hogy hívták Ben Hur-t kiskorában???
- Hur-ka!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

precision
Júúúúj 😊))

Bazinga!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mayday
Dadogós meg akarja szivatni a kevés hajút :
- T-t-t-te,,,,fi-fi-fi-figyuzzz,,,me-me-mennyi-i-i-it pe-ee-e-pe-pe-peee-pe-pepepe-eeeee-pe-perká-á-á-ááázo-o-o-ool a-a-a-a fo-fo-fo-borbélyooo-----ooo-o-o-o-fodrászodnaa-a-a-borbélyodnak?
- 500ft-ot. Annyit mint te egy helyi hívásért.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
áááááááááááááááááááá

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dutch Flander
Júúj, meghalok...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dutch Flander
Tudjátok, miért feszítették Jézust keresztre, és miért nem fullasztották inkább vízbe?

Hát hogy nézne ki a templom tetején egy akvárium?!

Dzsini
folytatás:

Bob betér a nyilvános vécébe s látja, hogy egy kar nélküli ember áll a piszoár elõtt. Miközben könnyít magán, Bob azon morfondírozik, hogy a szerencsétlen fickó hogyan is fogja megoldani a vizelést.
Dolga végeztél Bob épp távozni készül, mikor az idegen a segítségét kéri.
Mivel Bob jótét lélek, igent mond a felkérésre.
Az idegen kérdi:
- Le tudnád húzni a cipzáram?
Bob:
- Persze.
Idegen:
- Elõ tudod venni nekem?
Bob:
- Öööö..., persze.
Bob kiveszi az idegen szerszámát, ami tele van kiütésekkel, fekélyekkel,gennyes kelésekkel, szõrös gumókkal, szemölcsökkel és valami szörnyû nedv szivárog belõle. Az idegen megkéri Bobot, hogy irányítsa a piszoár fele,amit Bob meg is tesz, majd lerázza, visszateszi a helyére és visszahúzza a cipzárt.
A férfi azt mondja Bobnak:
-Köszi haver. Nagyon hálás vagyok ezért.
Bob válasza:
- Nem gond, de mi baja a farkadnak?
Erre a férfi kihúzza mindkét karját a kabátja alól és azt mondja:
- Fogalmam sincs, de én hozzá nem érek az biztos!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Mayday
Egy férfi, akinek mindkét keze hiányzik, bemegy egy kocsmába.
Leül a pulthoz, és megszólítja a kocsmárost:
- Egy korsó sört kérek!
A kocsmáros leteszi elé.
A férfi megszólal:
- Elnézést uram, látja, nincs kezem.
Nem itatna meg, ha megkérem?
- Persze, semmi gond - mondja a kocsmáros, és megitatja.
- Itt a jobb zsebemben talál egy zsebkendõt, megtörölné a számat?
- kérdezi a kéznélküli ember.
- Hogyne - mondja a kocsmáros, és megtörli a száját.
- Itt van a bal zsebemben a pénztárcám, vegye ki a sör árát - kéri a férfi, majd hozzáteszi:
- Megmondaná, merre van a férfi WC?
- Nos, itt kimegy az ajtón, átmegy az utca túlsó oldalára, a következõ sarkon
van egy benzinkút, ott biztosan talál...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PLaci
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Dutch Flander
A nõ elmegy az orvoshoz. A rendelõben:
- Vetkõzzön le kérem! - mondja az orvos
Leveszi a nõ a blúzát és visszaül.
Az orvos ismét megszólal:
- Nem! Azt mondtam, vetkõzzön le!
A nõ nem érti, gondolja átfogó vizsgálat lesz és levetkõzik. Csak a melltartó és a bugyi marad rajta.
Mire az orvos:
- Nem így! Teljesen meztelenre, kérem!
Erre a nõ:
- Dehát azt hittem, hogy szemfenék vizsgálatra jöttem!
- Pontosan, hölgyem! Megvizsgálom a szememmel a fenekét!

Dutch Flander
A fickó elmegy az orvoshoz, mert a homlokán elkezdett nõni egy dudor. Bemegy a dokihoz, aki kivizsgálja. Alaposan tanulmányozza, minden lehetséges aspektusból körüljárja, majd levonja a konzekvenciát és így szól:
- Hát, uram. Ez egy roppant ritka betegség a homlokán.
- De hát mégis mi ez? - kérdezi a beteg.
- Õszintén szólva, ennek az afrikai eredetû betegségnek köszönhetõen a homlokán ki fog nõni egy másik pénisz.
- Te jó ég! És mondja doktor úr, mik a kilátásaim?
- Semmi, merthogy a szeme helyén lesznek a golyói.

O0D:
Vhháááááárrrghht!!!! Ez kurva jó!!!
Telement nyállal a klaviatúrám is..

viszont a többi szar !

Hajrá Dózsa György!

hen-tes
" nem minden õrült tanár , de minden tanár õrült "

Kata
mosmivan?! Én csak bemásoltam, kérem.

[/cserf][/fülünyúl]

pedestrian
Orvos a pácienshez:
Sajnos rossz hireim vannak. Önnek többszörös áttételes rákja van és még súlyos amnéziában is szenved.
Páciens:
Hát még mindig jobb, mintha rákos lennék.

Lynx_TWL
fúú ez de szar:
😄

-Mit eszik a takarító kutyája?
-Házi koszt.

há há😄

๏̯͡๏﴿

Blasta
Akkor csak nekem érzékeny a lelkivilágom. :--DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

cSuwwi
ez az igazság...

shit happens

Galy
mé durva??? 😊
ollie
ejnye Kata

tényleg a barátnõm is Kata

Blasta
Kissé dúva, most hallottam :-D

-Honnan tudja a cigányasszony, hogy gyereket szûlt?

-Pislog a szar

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kata
Marketing oktatásianyag

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és azt mondod
"Fantasztikus vagyok az ágyban".

Ez a Direct Marketing.

---------------------------------------------------- ---

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és megszerzed a telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod "Szia, fantasztikus vagyok az ágyban".

Ez a Telemarketing.

Barátaiddal vagy egy partyn és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól: "Õ fantasztikus az
ágyban".

Ez a Reklám.

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Fölállsz, megigazítod a nyakkendõdet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután õ elejtette, felajánlod, hogy
hazaviszed, majd ezt mondod: "Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban".

Ez Public Relations (PR).

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Õ odamegy hozzád és így szól: "Hallom, fantasztikus vagy az ágyban".

Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés)

[/cserf][/fülünyúl]

RelakS
Golfklub
Egy golfklubban volt olvasható a következõ szöveg:

"1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.
2. Két kézzel, laza csuklóval tart.
3. A fej lefelé néz.
4. Gyorsan hátracsapni tilos.
5. Vigyázzon a vízre!
6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.
7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.
8. Ne álljon közvetlenül senki elé
9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.
10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra elõtt.
És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-bõl."

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
áááááááááá

Dutch Flander
Megy mendegél egy vándor a sivatagban a tevéje hátán. Már elég hosszú ideje utaznak a nagy melegben, mire hirtelen mellettük elsuhan egy valami. Biciklistának tûnt, de gondolta a fickó, biztosan csak egy délibáb.

Mennek mendegélnek tovább. Elképesztõ a hõség. Egyszercsak ismét elsuhan nagy sebességgel mellettük egy bringás. Ezt már biztosra látta a vándor, tudta, nem lehet délibáb. Na mindegy, lehet hogy csak képzelõdik a nagy melegben. Ám kisvártatva mégegy kerékpáros széguld el mellettük. Gongolja a vándor, leállítja a következõt és megkérdezi, hogy a fenébe tud ilyen melegben ekkora sebességgel száguldozni itt a sivatagban.

Na, jön is a kerós. Már idejében észreveszi és oribálva, kalimpálva jelez a kerékpárosnak, mire õ megáll és lihegve leszáll a bringáról.
Kérdezi a vándor:
- Te, monnd csak. Hogy vagy képes ekkora hõségben így tekerni? Nem fulladsz ki a nagy melegtõl?
- Az a titka - mondja lihegve a bringás - hogy gyorsan mész. Minnél gyorsabb vagy, annál erõsebb lesz a szembeszél és az lehût. Így sokáig bírod a meleget. Na csoki.
És tovaszáguld.

Gondolja a vándor, ezt õ is kipróbálja. Felül hát a tevére és meghajtja. Üti vágja a korbáccsal szerencsétlen tevét, mennek is mint a szél. Kis idõ múlva viszont a teve összeesik és kileheli a lelkét. Leszáll a vándor a hátáról, odaáll a teve mellé és miközben egy nagyot belerúg ennyit mond:
- Na mivan teve, megfagytál?

ollie
Ezt hallottam már és elég tanulságos.

RelakSfromhome
baze, leköptem a monitort 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dutch Flander
Istan = Isten
háromsuor = háromszor
Ezer bocsánat!

PLaci
Áááááááááá!

Dutch Flander
Elmesélek egy hosszú, ámde nagyon is tanulságos viccet. Ez már lehet, hogy nem is vicc. Na mindegy. Szóval:

A faluban híre jár annak, hogy egy hatalmas árvíz közeledik. Megtesznek mindent annak érdekében, hogy a falubéli embereket kimenekítsék, és mindenkit meg is kérnek, hogy hagyja el a környéket.
Mindenki úgy is tesz, kivéve Pista bácsit a falu szélén. Õ fittyet hány az egészre, kiáll a mezõ közepére és csak türelmesen vár.

Arra megy az elsõ segítõcsapat. Már bokáig ér a víz, nehezen küzdenek meg a nagy sárral, de odaérvén segíteni próbálnak Pista bácsinak, megkérik hogy menjen velük, mert elviszi az ár. Pista bácsi csak ennyit mond:
- Én nem megyek egy tapottat se sehova. Itt nõttem fel, rendes ember módjára éltem, mindig eljártam a templomba, majd az Isten a gondomat viseli.
Nem tudják meggyõzni, ígyhát továbbállnak.

Fél óra múlva arra megy egy csónak, hogy ellenõrizze, mindenki elmenekült-e a környékrõl. A víz már derékig ér. Megpróbálnak segíteni Pista bácsin, de õ csak ellenkezik és annyit mond:
- Mondtam, hogy maradok. Én Istanfélõ ember vagyok, hiszek, imádkozok, hát majd az Isten a gondomat viseli!
Ráhagyják.

Egy óra múlva jön mégegy nagyobb hajó, felmérni a terepet. Pista bácsinak már csak a feje látszódik ki a vízbõl. Odasietnek, hogy segítsenek rajta, de Pista bácsi hajthatatlan:
- Hadjanak már a fenébe! Mondtam, hogy hiszek az Istenben, és hiszem hogy Õ segít majd nekem!

Pista bácsi megfullad...

Fönnt a mennyben Szent Péter kapuja elõtt vár a sorára, hogy bejusson a mennyek országába. Rákerül a sor. Szent Péter így szól:
- Látom rendes, tisztességes életet élt Pista bácsi, soha semmi probléma nem volt. Ezért hát bemehet a mennyországba.
Mire Pista bá:
- Csak elõtte had tegyek fel egy kérdést. Ha már íly rendesen éltem, és beutat nyertem a mennybe, Isten miért nem gátolta meg halálomat és hagyott még élnem egy kicsit? Hiszen mindig imádkoztam érte.
Szent Péter:
- Lássuk csak. Nem hagyott élni, Pista bácsi? Hiszen háromsuor küldött neked segítséget.

Punker
vazzzee ez nagyon jó....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dutch Flander
Áááááááááááááááááááááááááááááááhhhhh
Õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõhhhh
Ííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

MX Maximus
Suliban:
-Sziasztok gyerekek! Holnap be fog jönni egy tanfelügyelõ bácsi és kérdezni fog tõletek egy pár kérdést. Most szúrópróbát teszek veletek.
Pistike! Neked mi a kedvenc állatod?
-Kutya!
-Miért?
-Mert szep nagy a füle!
-És miért olyan szép nagy?
-Mert Darlingot eszik!
-Ügyes! És neked Juliska? Mi a kedvenc állatod?
-Cica!
-Miért?
-Mert szép fényes szõre van!
-Miért fényes a szõre?
-Mert mindig kikefélem!
-Ügyes! És teneked mi a kedvenc állatod Móricka?
-Lepényhal!
-Miért?
-Mert olyan szép lapos!
-És mitõl olyan lapos?
-Mert meg kúrta a bálna!
-Ejnye Móricka! Nem szabad ilyet mondani! Találj ki valami mást.

*Másnap reggel*

-Sziasztok gyerekek! Én vagyok a tanfelügyelõ bácsi és most kérdezek tõletek egy pár kérdést.

*A tanbá addig kérdezte a gyerekeket míg Mórickára nem kerül a sor. A tanárnõ tiszta ideg.*

-És neked Móricka mi a kedvenc állatod?
-A béka!

*A tannõ szívérõl lesett a kõ.*

-És miért szereted a békát?
-Mert olyan szép nagy gülü szeme van!
-És miért van olyan szép nagy gülü szeme?
-Mert látta ahogy a bálna megkúrta a lepényhalat!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

SLICK
én már csak tudom:
A tanárok olyanok mint a drogosok, mindig csak az anyagon jár az eszük!

PLaci
Áááááááá!

wEEn
Helo-helo! Én ott voltam azon a bulin, ugyhogy az igaz! 😉

Dutch Flander
Nem sértessz meg ezzel senkit. Örülök, hogy maradt apámnak 1%-a. Ez csak nekem fontos.
Így már érthetõ... Mármint a könyvvel...

Dutch Flander
Az amerikai, a magyar meg a cigány sétál az erdõben. Találnak egy mágikus gödröt. Megszólal a gödör:
- Rámleltetek, cserébe aki belémugrik és kíván valamit azzal leszek teli!

Az amerikai nekifut, ugrik és így kiált:
- Whisky!!!
Kiissza az utolsó cseppig.

Jön a magyar, repülés közben:
- Pálinka!
Mindet benyalja a gödörböl.

A cigányon a sor. Nekifut, rohan, megbotlik véletlen és így kiált:
- A GECIBEEEEE!

Dzsini
Urban Legendek 😊 adtak is ki könyvet "városi legendák" címmel, ahol elég sok ki lett gyûjtve ezekbõl... de hogy mennyi alapja vagy valós forrása van ezeknek... nem akarom édesapád megsérteni, de 99%ra veszem, hogy õ sem látta személyesen ezeket. (és ez nem hazugság, csak az UL-eket így "szokás" mesélni 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dutch Flander
Mail-hagyomány?

Dutch Flander
Akkó mûködik a szájhagyomány...

Dutch Flander
Nem a fater mondta, hanem az apám (talán érted, mire gondolok, nem megsérteni akarlak).
Mellesleg rengeteg olyat tudnék mondani, amit apámtól hallottam még a 90-es években, és manapság hallom õket vissza új köntösben, pl. a Fárbi-tól. Ezek a régi jóöreg kõbányai sztorik.
Mondom, csak arra lettem volna kiváncsi, Crem honnan hallotta.
Na mindegy...

Lynx_TWL
részletkérdés😄

๏̯͡๏﴿

Punker
nem tejszínhabosat? 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"